Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Κάθε Κυριακή τα παιχνίδια είναι ντέρμπι»

Στην εκπομπή του Ok Radio 104,8 «Στα δίχτυα της Λάρισας» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου φιλοξενήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα ο τεχνικός του Τυρνάβου κ. Απόστολος Χαραλαμπίδης. Μίλησε για το αύριο της ομάδας, το ρόστερ του συλλόγου αλλά και άλλα πολλά ζητήματα.  

Ποια εικόνα έχετε μέχρι στιγμές από την ομάδα;

«Την ομάδα την είχα δει και πιο πριν. Πιστεύω ότι την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Το υλικό είναι καλό και υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα με έναν τέτοιο αξιόλογο πρόεδρο να μην παραμείνει στην κατηγορία».

Πως διαχειρίζεται μια ομάδα τα διαιτητικά λάθη και τις αδικίες;

«Σίγουρα υπάρχει θυμός, αγανάκτηση και προβληματισμός, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να βγούμε δυνατότεροι από αυτήν την κατάσταση για να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα;

«Πάνω από όλα, θέλω τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους και να καταλάβουν ότι η βαθμολογία τους αδικεί και πως είναι για παραπάνω πράγματα».

Η διακοπή στο πρωτάθλημα θα σας βοηθήσει;

«Εμένα προσωπικά, θα με βοηθήσει, γιατί θα έχω περισσότερο χρόνο να περάσω κάποια πράματα στην ομάδα και να μάθω καλύτερα τους παίκτες μου».

Πως σας επηρεάζουν τα προβλήματα που έχει η ΑΕΛ, ενόψει του μεταξύ σας παιχνιδιού;

«Εμάς δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει αυτό, γιατί όσα προβλήματα και να έχει, η Λάρισα είναι Λάρισα. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Δεν θέλω να μπω στο σκεπτικό πως επειδή η ΑΕΛ έχει προβλήματα θα κερδίσουμε. Εμείς θα δουλέψουμε και θέλουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με πέρυσι;

«Ξέρουμε ότι πέφτουν 6 ομάδες φέτος, επομένως κάθε Κυριακή τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Κάθε Κυριακή πάμε για την νίκη και οι διαφορές είναι μικρές με τις άλλες ομάδες».