Βαθμολογία

Δεύτερη θέση για τον Μελιβοιακό

Κέρδισε 4-1 την Μαρμαρίνη-Από κοντά και η Λάρισα ’88

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

Πήρε μπρος για τα καλά ο Μελιβοιακός

Φόρα φαίνεται πως έχει πάρει ο Μελιβοιακός, καθώς αυτήν την αγωνιστική που πέρασε, κατάφερε να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μελιβοίας, κέρδισε με σκορ 4-1 τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης και πέρασε παράλληλα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Αγγέλη, που έκανε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Βέβαια, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Χείμαρρο και έτσι στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν ο Αγγέλης έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 50’ μάλιστα, ο Μελιβοιακός πέτυχε και άλλο τέρμα, όταν ο Γραμμένος βρήκε με πάσα τον Κανδυλάρη, που από κοντά έκανε το 2-1. Το 3-1 ήρθε από προσωπική ενέργεια του Γραμμένου, ενώ το τελικό 4-1, διαμόρφωσε ο Γρηγόρης Μπάτικας. Μάλιστα, λίγο πριν λήξει το παιχνίδι ο Μελιβοιακός πέτυχε κι άλλο γκολ με τον Ρήγα, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Ρέντζας, Μπάτσικας, Δημητρούλης, Μαλαχτάρης(46’ Γραμμένος), Παπαρίζος Ρ., Γκουντάρας, Κανδυλάρης, Λαδάς, Παπαρίζος Μ.(85’ Ρήγας), Γουργιώτης(75’ Μακρής).

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Καραδημητρίου, Δαρδούμπας, Αγγέλης(85’ Ζαφειρίου), Καλογιάννης, Μιχαλόπουλος(70’ Μπικάκης), Περδικούλης, Μπάτσικας, Μάρκου, Τζιούρας(60’ Τσεκούρας), Σκιάς, Γούργος.

«Πέταξε» στον Αετόλοφο η Λάρισα ’88

Διπλό μέσα στην έδρα του Αετού Αετολόφου πήρε η Λάρισα ’88, μιας και κέρδισε με σκορ 1-2 την τοπική ομάδα και συνέχισε να βρίσκεται στην τρίτη θέση του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό όταν ο Κατσίμπαλης έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η ομάδα της Λάρισας, πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να κάνει το 1-1 με τον Σδράλη. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπαϊράμης έκανε την απόλυτη ανατροπή, σημειώνοντας το 1-2. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστική αυτήν του Βασίλη Κωνσταντίνου, που στο 80’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Ι., Τζουβάρας Χρ.(50’ Τινανάς), Μπρουγαζάς, Ηλιάδης, Ντελής Σπ., Ντελής Αθ., Γεωργοβίτσας, Τζουβάρας Η., Κατσίμπαλης, Ντελής Π.

Λάρισα ’88: Γκούλιος, Μακρής, Σελήνης, Σδράλης, Ντάμαλης, Κωνσταντίνου Β., Μπουφίκος(75’ Ναστούδης), Κωνσταντίνου Γ.(30’ Μπαϊράμης λ.τ.), Ζάχος, Διαμάντης(60’ Ζουφελίνας), Φιλόγλου.

Ο νεανικός Ορφέας κέρδισε τον Ποσειδώνα

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Ορφέας απέναντι στον Ποσειδώνα, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 45ο λεπτό, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση έληξε το πρώτο μέρος.

Δέκα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αγγέλης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ορφέα, ενώ στο 72’ ο Μπουρίτας βρήκε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά της μπάλας, ο Καψιώχας Δ. με πλασέ έκανε το 2-1.

Ο Νεχαλιώτης στο 80’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν προς το τέλος του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Ορφέας: Νότας Β., Οικονόμου, Καρβουνάρης, Τρουλάκης, Καϊάρας(46’ Καψιώχας Δ. λ.τ.), Αγγέλης, Παπαδημητρίου(60’ Καψιώχας Αλ.), Φαρμάκης, Μπουρίτας(70’ Μπουρνάκας), Κανελλίδης, Νεχαλιώτης.

(Χ)ωρίς γκολ

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ακαδημία Ολύμπικ και Δόξα Αμυγδαλής, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες, είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με την μπάλα ωστόσο να μην καταλήγει στο πλεκτό, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως το τέλος.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο δεύτερο. Στο 70’ η Αμυγδαλή είχε δοκάρι με τον Μπικιώτη, ενώ στην συνέχεια απείλησε για γκολ και με τον Τσικούρα.

Δόξα Αμυγδαλής: Ζουμπουλίδης, Νάκας, Χατζησάββας, Ανδρέου Αγγ.(60’ Ντάφος Π.), Μπραχελίκα, Στεφανούλης, Ντάφος Ι., Καματέρης, Ντίνας, Τσικούρας, Μπικιώτης.

Σαν «Φλόγα»

Ευρεία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-4 πήρε η Φλόγα Ευαγγελισμού μέσα στην Έλαφο, επί της τοπικής ομάδας, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Τσιάκο, που έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Διαμαντάκης έκανε το 0-2, ενώ στο 30’ ο Δούπκαρης με κεφαλιά έκανε το 0-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπαλάφας μείωσε για την Έλαφο σε 1-3, ενώ λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη. Στο 80’ ο Διαμαντάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-4, ενώ να σημειωθεί ότι και οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 85ο λεπτό με τον Μαντή.

Έλαφος: Μάνδαλος, Στογιάννος, Αναγνώστου Ε., Μπρούσιας, Γινάτης, Γουργιώτης, Τσατσανάκης, Αναγνώστου Α., Μπαλάφας, Στούκας, Νικολαΐδης.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Τσόγιας(60’ Γιακουβής λ.τ.), Καούνας, Δούπκαρης, Καραΐσκος, Διαμαντάκης, Παππάς, Κορδέλας(60’ Μαντής), Γεροκώστας, Κόκκινος, Τσάκος, Μπότσαρης(75’ Μουστάκας).

*Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ενημέρωση και για το παιχνίδι ανάμεσα σε Όλυμπο Αιγάνης και Θερμαϊκό Στομίου.