Βαθμολογία

Μεγάλη Χαρά για τον Άρη, με τον Κατσούλη ήρωα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Μόνο του στην κορυφή το Νέο Περιβόλι (13 β.) μετά τη νίκη του επί του Σταυραετού με σκορ 3-0 για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Ο Άγιος Γεώργιος στέρησε την χαρά της νίκης, μετά την ισοπαλία με την Χαραυγή, έτσι η Χαραυγή έμεινε στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, στην τρίτη θέση έχουμε τρεις ομάδες να ισοβαθμούς, την Δόξα Υπέρειας όπου κέρδισε την Νίκη Κρήνης (0-3), τον Ατρόμητο Βαμβακού με 0-3 επί της Ακαδημίας Πλίτση και τον Άρη Διλόφου επίσης με 10 βαθμούς μετά τη νίκη μέσα στην Ζωοδόχο Πηγή.

Έκπληξη της αγωνιστικής ο Άρης Χαράς όπου με τον πολύ καλό τερματοφύλακα Κατσούλη κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Μαυροβούνι και να πλασαριστεί στην 4η θέση. Στην 5η θέση έχουμε το Μαυροβούνι με 7 βαθμούς και τον Άγιο Γεώργιο που έφερε ισοπαλία με την Χαραυγή. Στην 6η θέση είναι η ομάδα της Ζωοδόχου Πηγή με 3 βαθμούς, στην 7η θέση έχουμε τον Σταυραετό Σταυρού και στις τελευταίες θέσεις Νίκη Κρήνης και Ακαδημία Πλίτση όπου ακόμη δεν έχουν βαθμούς. Αναλυτικά τα παιχνίδια!

Μαυροβούνι – Άρης Χαράς 0-1

Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Μαυροβούνι, με την τοπική ομάδα κόντρα στον Άρη Χαράς, νίκησε την γηπεδούχο ομάδα ο τερματοφύλακας Κατσούλης. Μπορεί το Μαυροβούνι να είχε τις φάσεις, μπορεί να είχε το πέναλτι, όμως απέναντί του είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που πραγματικά εξουδετέρωνε τα πάντα. Πολύ νωρίς στο 3’ καις το 6’ για το Μαυροβούνι, με τον Μπάγκα Αρσένη, δύο τετ α τετ και την απόκρουση από τον Κατσούλη. Στο 4’ για τον Άρη Χαράς, σουτ του Μαρβατάι Τζέιμς η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 5’ σουτ του Κονατσιώτης, απέκρουσε ο Ριζόπουλος, στην επαναφορά πήρε την μπάλα ο Παπανικολάου και έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη στο 55’ κέρδισε πέναλτι ο Ζαφειρίου για το Μαυροβούνι, εκτέλεσε ο Ευαγγέλου, απέκρουσε ο Κατσούλης. Στο 60’ και στο 70’ ο Μπάγκας Αρσένης είχε ξανά τετ α τετ απέκρουσε ξανά ο Κατσούλης. Στο 80’ ο Ζαφειρίου Ν. είχε δοκάρι για το Μαυροβούνι καις το 78’ σουτ του Ευαγγέλου, απέκρουσε ο Κατσούλης, στην επαναφορά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Μαυροβούνι: Ζησόπουλος, Παπαβασιλείου, Μπάγκας Αχ., Μπάγκας Αρ., Σταυροθεόδωρος, Τατσέλος, Ευαγγέλου, Νταλαγιώργος (70’ Πιτσούλης), Νίτσας, Πάτας, Ζαφειρίου Ν.

Άρης Χαράς: Κατσούλης, Ακριβοσούλης, Παπαγιάννης, Λιόπας, Κονατσιώτης (80’ Ανυφαντής), Μαρβατάι Τζέιμς, Μαρβατάι Γκένι, Παπανικολάου, Σπανός (65’ Φυτιλής), Μπόγκας, Αθανασίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος Ν., Καραγιάννης Ν., Ρουπέλας Ι.

Ζωοδόχος Πηγή - Άρης Διλόφου Φαρσάλων 0-2

Ο Άρης Διλόφου συνεχίζει την όμορφη κούρσα του σε αυτή την αγωνιστική πήρε το διπλό μέσα στην Ζωοδόχο Πηγή. Το παιχνίδι ήταν δικό του, αφού είχε και τις φάσεις και την υπεροχή και τα γκολ, έτσι στο 5’ με τον Ιορδανίδη να κάνει ένα σουτ λίγο πάνω από το τέρμα.

Στο 13’ με τον Ρεντινόπουλο να στέλνει την κεφαλιά του λίγο άουτ. Στο 20’ από κόρνερ του Φουστάνα, έγινε κόντρα μέσα στην περιοχή, πήρε ο Μπακόλας, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25’ ο Ιορδανίδης άνοιξε το σκορ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φουστάνα.

Στο 30’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεντινόπουλου, πήρε το ριμπάουντ ο Σουλιώτης και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 55’ ύστερα από κόρνερ του Φουστάνα, πήρε την κεφαλιά ο Σουλιώτης και έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Τσιάμπα στο 30’ όπου έστειλε το σουτ του άουτ και στο 75’ ο ίδιος παίκτης να στέλνει την μπάλα δίπλα στο δοκάρι.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Μπύρος Χ., Κανατούλας, Μαμπλέκος (65’ Τσιάμης), Φαρασαλής, Μπανιάς (70’ Αγγελουσόπουλος Χ.), Τσιατίνας, Τσιάμπας, Ζιάρκας, Αγγελουσόπουλος Β.(70’ Μελανός).

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Συργκάνης, Ανυφαντής, Χαμουρούσιος (75’ Σουλιώτης Ν.), Τσιαμπαλής, Φουστάνας Γ., Μπακόλας, Ιορδανίδης (60’ Λεβέντης), Ρεντινόπουλος (70’ Τορμούσογλου), Τσούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης Θ., Κουμάρογλου Δ., Τέγος Δ.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Χαραυγή 2-2

Μέχρι το 60’ η Χαραυγή κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στο παιχνίδι κόντρα στον Άγιο Γεώργιο, τελικά όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία στο 86’ και λίγο έλειψε στο 90’ να γυρίσουν το ματς. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου στο 45’ προηγήθηκε η Χαραυγή με την κεφαλιά του Πετράκη Μ. ύστερα από κόρνερ του Λαχανά (0-1).

Λίγο νωρίτερα στο 15’ για τον Άγιο Γεώργιο, ο Καραχάλιος έκανε ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ απέκρουσε ο Ράϊδος. Στο 27’ ο ίδιος παίκτης δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20’, στο 50’ και στο 55’ ο Λάτα έχασε μοναδικά τετ α τετ. Στο 60’ ο Πετράκης βρέθηκε κοντά στο γκολ, στο 65’ ο Λάτα σημείωσε το δεύτερο γκολ για την Χαραυγή μετά από πάσα του Πετράκη Μ.

Στο 70’ από εκτέλεση κόρνερ του Τρίγκα πήρε την μπάλα ο Καραχάλιος και έκανε το 1-2. Στο 86’ μακρινό σουτ ο Τσάτσος έκανε το 2-2 και στο 88’ σουτ του Τρίγκα η μπάλα άουτ. Και το 90’ τελευταία στιγμή γλίστρησε ο Κουκουτής και δεν μπόρεσε να δώσει την μπάλα για να ανατραπεί εντελώς το σκορ σε ένα δυνατό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Γούσιας, Καραλόπουλος, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Κουκουτής, Καραχάλιος, Ζησόπουλος (46’ Φλώρος), Μαμαλούδης (46’ Τσάτσος), Πάνος (60’ Τρίγκας).

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Μακρής, Τσανάς, Περιτογιάννης, Βαρσάμης (70’ Βιτσιάνι), Γκουτζαμπασούλης, (85’ Λαχανάς Γ.), Πετράκης Μ., Λαχανάς Α. (46’ Πετράκης Χ.), Παππάς, Λάτα.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής Α., Κοντοβασίλης Ν., Χατζάκης Ε.

Αστέρας Νέου Περιβολίου – Σταυραετός 3-0

Αυστηρά μονόλογος ήταν το παιχνίδι για το Νέο Περιβόλι κόντρα στον Σταυραετό Σταυρού, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε για μια στιγμή. Φάσεις μονόπλευρά, υπεροχή και τρία γκολ. Στο 24’ από προσωπική ενέργεια του Μαμαλούδη, έδωσε την μπάλα στον Λιντέρη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 26’ «κλέψιμο» του Μαμαλούδη, έδωσε στον Τζέκα και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 37’ σουτ του Διάλα, η μπάλα στο δοκάρι. Στο 58’ σέντρα του Λιντέρη πήρε την κεφαλιά ο Τζέκας, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60’ σέντρα του Λιντέρη από πλάγια θέση, πήρε ο Τζέκας και έκανε το 2-0. Στο 78’ από πάσα του Λιντέρη, πήρε ο Τζέκας και από πλάγια θέση το σουτ του απέκρουσε ο Κανατούλας. Στο 90’ σουτ του Δημακόπουλου έξω από την περιοχή και έκανε το 3-0. Για τον Σταυραετό μια φάση το 60’ όπου το σουτ του Νταβέλη πέρασε πάνω από την εστία.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Νάρης, Αργύρης, Μπαλατζάρας, Χρόνης (46’ Δημακόπουλος), Τσουμπέκας, Παπανικολάου (60’ Μπανταβάνος), Λιντέρης, Κόκκινος (70’ Σταμάτης), Διάλας, Μαμαλούδης, Τζέκας.

Σταυραετός: Κανατούλας, Μαγνήσαλης, Ρουμελιώτης, Κρανιώτης (70’ Αγγέλης), Καλούτσας, Μάλος, Καρατοσίδης (75’ Πατσιούρας), Νταβέλης, Παλάσκας, Γκέβρος, Ψαλίδας (30’ Κλημενώφ).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης Ν., Κωτσόπουλος Α., Σπανούλης Β.

Νίκη Κρήνης - Δόξα Υπέρειας 0-3

Η Δόξα Υπέρειας επικράτησε σε υπεροχή από την αρχή μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας τρία γκολ και χάνοντας πολλές φάσεις απέναντι στην Νίκη Κρήνης που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 25’ ο Τασιόπουλος έκανε το σουτ, απέκρουσε σθεναρά ο Πουλαράκης, πήρε το ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης και έκανε το 0-1.

Στο 41’ ο Κερμελίδης με πλασέ μετά από πάσα του Τασιόπουλου έκανε το 0-2. Στο 77’ ο Τέμα με πλασέ μετά από πάσα του Τασιόπουλου έκανε το 0-3. Στο 80’ και στο 87’ η Υπέρεια με τον Γκατζόγια Δ. είχε δοκάρι. Μία φάση για την Νίκη Κρήνης στο 25’ μετά από σέντρα του Ζαμπούνη, πήρε ο Μαργαριτόπουλος έκανε το σουτ και απέκρουσε δύο αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Νίκη Κρήνης: Πουλαράκης, Νταφόπουλος Θ. Κ., Κεχαγιάς, Καραλευθέρης, Ζαμπούνης (71’ Γκουνταρόπουλος), Καραγιάννης, Λεμονής Γ., Καραστέργιος, Μακρυγιάννης (62’ Μπούρας), Μητσοκάπας (54’ Λεμονής Β.), Μαργαριτόπουλος.

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης Β., Παπαδόπουλος, Τσαγιαμίτ, Τασιόπουλος, Γκατζόγιας Δ., Κερμελίδης (70’ Γκατζόγιας Α.), Τέμα, Κλιάφας Κ., Μανταλιάς, Ευθυμιάδης Μ. (75’ Κλιάφας Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Μίχος Δ., Τσιαπλές Σ.