Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Εντυπωσιάζουν Στόμιο και Μαρμαρίνη

Ανεβαίνει και η Λάρισα ‘88

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

Νίκη πραγματικός Χείμαρρος

Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 7-2 πήρε ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, κόντρα στο νεανικό σύνολο του Ορφέα Λάρισας, για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα της Μαρμαρίνης, ήταν καταιγιστική και όπως μαρτυράει το σκορ, δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο της, που ωστόσο κατάφερε να πετύχει δυο γκολ με πέναλτι.

Το σκορ για τους γηπεδούχους, άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Παπαρίσης, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Γούργος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 30’ ο Παπαρίσης κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μπάτσικας, για το 3-0, ενώ στο 40’ ο Περδικούλης έκανε το 4-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νεχαλιώτης κέρδισε πέναλτι για τον Ορφέα, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και όντας εύστοχος μείωσε σε 4-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και έτσι στο 60’ ο Δαρδούμπας έγραψε το 5-1, για να ακολουθήσει ο Σκιάς, που δέκα λεπτά αργότερα έκανε ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 6-1. Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου με πέναλτι, που πάλι κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Νεχαλιώτης, κάνοντας το 6-2. Το τελικό 7-2, διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο Μπικάκης.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Καραδημητρίου, Δαρδούμπας, Αγγέλης(50’ Τσεκούρας), Καλογιάννης, Μιχαλόπουλος, Ακρίβος(70’ Μάρκου), Μπάτσικας, Περδικούλης(57’ Μπικάκης), Παπαρίσης, Γούργος, Σκιάς.

Ορφέας: Μόσχου, Οικονόμου, Καρβουνιάρης, Παπαδημητρίου, Καϊάρας, Τσιάντος(35’ Βραχοσάι), Τρουλάκης(75’ Πνευματικός), Μπουρίτας(46’ Μπουρνάκας), Νεχαλιώτης, Νότας Κ., Φαρμάκης.

Με Γουργιώτη πέρασε από τον Αετόλοφο

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Μελιβοιακός, μέσα στην έδρα του Αετού Αετολόφου, με δύο προσωπικά τέρματα του Γουργιώτη. Η ομάδα της Μελιβοίας, φαίνεται πως πήρε φόρα από την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και έτσι έφτασε σε ένα ακόμα τρίποντο μακριά από την έδρα της, που είναι και το δεύτερο της στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και έχασαν μάλιστα και δύο ευκαιρίες με τους Βαγγέλη Ηλιάδη στο 25’ και τον Κατσίμπαλη δέκα λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο μέρος όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και είχαν μάλιστα και δοκάρι με το καλημέρα, σε σουτ του Λαδά. Στην συνέχεια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γουργιώτη, που έκανε το 0-1 στο 65’ μετά από μπαλιά του Λαδά, ενώ ο ίδιος παίκτης, διαμόρφωσε και το τελικό 0-2 στο 85ο λεπτό, από πάσα του Παπαρίζου Μιχάλη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερα, καθώς στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βαγγέλης Ηλιάδης, κάτι που οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν άδικη απόφαση.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Τζουβάρας Ι., Μπρουγαζάς, Ηλιάδης Ευ., Ντελλής Σπ., Ντελλής Αθ.(75’ Κασίδας), Τζουβάρας Η., Κατσίμπαλης(82’ Πατέλης), Ντελλής Αντ.

Μελιβοιακός: Ζιούρκας, Ρέντζας, Μακρής, Μαλαχτάρης, Δημητρούλης(46’ Μπάτσικας), Παπαρίζος Ρ.(85’ Πλατσάς), Κανδυλάρης, Γουργιώτης, Λαδάς, Παπαρίζος Μ., Γραμμένος(60’ Πασιάς).

Με δύο γκολ «Δοξάστηκε» η Αμυγδαλή

Στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα έφτασε η Δόξα Αμυγδαλής, που πέρασε μέσα από τον Ευαγγελισμό, κερδίζοντας την Φλόγα, με σκορ 0-2 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μουστάκα, αλλά και κάποιες ευκαιρίες με τον Μαντή. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 40ο λεπτό ο Ντάφος έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Καματέρης έκανε το 0-2, στο 80ο λεπτό του αγώνα.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Γιακουβής Ν., Τσιάκος, Γιακουβής Σ., Μαντής Κ., Διαμαντάκης, Καραΐσκος, Κορδέλας(50’ Μπότσαρης), Καουνάς, Παπαθανασίου, Δούκαρης, Μουστάκας(60’ Μαντής Παν.).

Δόξα Αμυγδαλής: Ζουμπουλίδης, Νάκας, Χατζησάββας, Ανδρέου Α., Μπραχελίκα, Στεφανούλης, Ντάφος Ι., Τσολιάς(60’ Μπικιώτης), Ανδρέου Δ.(78’ Αγγελούλης), Καματέρης, Τσικούρας.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Στόμιο

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές πήρε ο Θερμαϊκός Στομίου, που αυτήν την φορά κέρδισε με σκορ 4-1 την Ακαδημία Ολύμπικ, για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Δημήτρη Αλεξίου, έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο στο πρωτάθλημα και από ότι φαίνεται, πάει «τρένο» για την επάνοδο της στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Τοπάλης Μ., ενώ στο 35’ ο Τσιάρας Ι. έκανε το 2-0. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Αλβανός Κ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η Ακαδημία Ολύμπικ, μείωσε προς στιγμήν σε 3-1 με τον Μίχο στο 70ο λεπτό, όμως ο Πολύζος Ο., διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 85’ ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Αλεξίου, Θεοδώρου Γ., Τοπάλης Μ.(46’ Τοπάλης Α.), Πολύζος Ο., Ταπατάς Κ., Τσιάρας Ι., Ταπατάς Γ.(20’ Αλβανός Σ.), Τσιάρας Δ.(73’ Σελήνης Κ.), Βλούχος, Αλβανός Κ.

Ακαδημία Ολύμπικ: Τσιμπίκης, Κυρίτσης, Θωμόπουλος, Κύρκος, Ζουμπελούλης(60’ Ντόκος), Μίχος, Τσούρης(70’ Γεωργόπουλος), Ζαχαρής, Γκαντούνας(50’ Θάνος), Κουτσώνης, Μήλιος.

Λάρισα ’88 πέντε αστέρων

Επιβλητική νίκη με σκορ 5-1 πήρε η Λάρισα ’88, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Έλαφο Αγιάς, φτάνοντας έτσι στην δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και δεν του άφησε περιθώρια, με αποτέλεσμα να φτάσει σε αυτήν την εντυπωσιακή νίκη.

Ο Διαμαντής άνοιξε το σκορ μόλις στο 20ο λεπτό του αγώνα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Τατσόπουλος έκανε το 2-0. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που έκανε το 3-0, ενώ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, όταν ο Σφέτσος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μάνδαλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα αυτήν άλλαξε πορεία μιας και χτύπησε σε αμυντικό.

Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και έτσι στο 55’ έγινε το 4-1, με αυτογκόλ, ενώ στο 65’ ο Ζάχος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια με τον Μπαϊράμη, στο 80ο και το 85ο λεπτό.

Λάρισα ’88: Γκούλιος, Ντάμαλης, Σδράλης, Σελήνης, Μακρής(40’ Καψάλης λ.τ.), Φίλογλου(70’ Μπαϊράμης), Κωνσταντίνου Β., Αδαμούλης Χ., Τατσόπουλος(70’ Αλεβίζος), Ζάχος, Διαμαντής.

Έλαφος: Κοσμάς, Τσατσανάκος(46’ Στόβα), Χριστοδούλου, Τζήκας, Ζυγογιώργος, Αναγνώστου Σ., Γουργιώτης, Γινάτης, Δέλλας(65’ Αναγνώστου Ε.), Μάνδαλος(75’ Λιβάνιος), Σφέτσος.