Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Στάση Μεσοχώρι για τα Δελέρια, κορυφή η Πελασγιώτιδα!

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στα Δελέρια, εκεί όπου η τοπική Αστραπή γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Θύτης της ομάδας των Δελερίων; Η Ελπίς Μεσοχωρίου, που έχει ξεκινήσει επίσης εξαιρετικά και αν δεν υπήρχε η περσινή τιμωρία θα οδηγούσε την κούρσα του 2ου ομίλου. Πάντως και οι δύο ομάδες ανήκουν σε ανώτερη κατηγορία από αυτή της Γ' ΕΠΣΛ. Η Ελπίς με κορυφαίους τους Ηλία Τσιάρα που πέτυχε και τα δύο τέρματα, Μαρκούγια, Γκαμπέτο, Φακίτσα Σωκράτη και τον γκολκίπερ Πατσιτό που έκανε καθοριστικές αποκρούσεις, εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένη και επικράτησε με 2-1 της ομάδας των Δελερίων.

Ο αγώνας ήταν εκπληκτικός από άποψη ρυθμού και φάσεων από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Στο 39' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, όταν ο Μπακόλας από κοντά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Ελπίς και έκανε το 1-0.

Με την έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52', είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω αδιαθεσίας της βοηθού διαιτητή κυρίας Τσακνάκη, όμως μετά από περίπου 7 λεπτά, η κ. Τσακνάκη αισθάνθηκε καλύτερα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 69ο λεπτό, όταν Ηλίας Τσιάρας με προβολή από σέντρα του Καλογιάννη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η ομάδα του Μεσοχωρίου κατάφερε να φτάσε στην ολική ανατροπή στο 87'. Σε φάση που ξεκίνησε από μπαλιά του Θωμά Χρόνη, ο Ηλίας Τσιάρας ήταν αυτός που με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Κοκαλάρα και χάρισε ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του.

Αστραπή Δελερίων: Κοκαλάρας, Καρράς, Μπουλαμάτσης, Γκαμπέτας, Ντιντόκας Χρ., Σουλιώτης, Ραψανιώτης (59' Κουφοδήμος), Πετρίκης, Ντιντόκας Γ., Γκιόζι (69' Καρυπίδης), Μπακόλας.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Μούσιος Ζ., Κουκουβάγιας, Μούσιος Φ., Γκαμπέτος, Μαρκούγιας, Γκαραβέλης (61' Καλογιάννης), Τσιάρας Η., Αλιπρασίτης (46' Λιούρας), Φακίτσας Σ., Σαμαράς (68' Χρόνης Θ.).

Πελασγιώτιδα-Όλυμπος Ολυμπιάδας: 4-1

Συγκάτοικο απέκτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας τα Δελέρια, αφού η Πελασγιώτιδα επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία του Ολύμπου Ολυμπιάδας με σκορ 4-1 εντός έδρας και έφτασε έτσι τους 12 βαθμούς. Κορυφαίος ο Κιός για τους γηπεδούχους με δύο τέρματα. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους "πετεινούς", καθώς μόλις στο 2' ο Αναστασίου με απευθείας φάουλ τους έβαλε σε θέση οδηγού.

Επιπλέον, στο 15' ο Κίος με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την "Πέλα".

Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν προσωρινά στον αγώνα, αφού στο 45' μείωσαν σε 2-1 με απευθείας φάουλ. Η συνέχεια στο δεύτερο μέρος όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς στο 50' ο Γελαλής με κεφαλιά από κόρνερ του Τέλιου έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του για το 2-1.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 60ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κιός για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 80' οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε πλασέ του Μότσι από πολύ κοντά.

Πελασγιώτιδα: Γούπος, Δαδαλιάρης (46' Κουτίνας), Ντάφης, Θύμιος, Τέλιος, Γελαλής, Μαροσούλης, Δόλγυρας, Αναστασίου (75' Ρομοσός), Κιός, Τεκέδης (46' Μότσι).

Κεραυνός Δρυμού-Εθνικός Ολύμπου: 2-1

Επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στον Δρυμό, εκεί όπου ο τοπικός Κεραυνός κατάφερε να επικρατήσει του Εθνικού Ολύμπου με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10' με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαντούνας Θ. και εκτέλεσε ο Τάσος Δρυστέλλας για το 1-0.

Από το 23' ο Κεραυνός αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας Γκαντούνας Θ. για εξύβριση.

Στο 32' είχαμε το πρώτο ακυρωθέν γκολ για τον Εθνικό, αφού ο Συμεωνίδης σκόραρε με το τέρμα όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στο 56', όταν ο Συμεωνίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και στο 66' είχανε νέο ακυρωθέν γκολ του Συμεωνίδη για οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Ολύμπου είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Μπεχλιβανίδη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 75' ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Ζήσαρος δέχθηκε χτύπημα από παίκτη του Δρυμού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του γίνουν ράμματα στο σαγόνι.

Νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 82' με τον Νίκο Φλώρο και στο 84' τρίτο(!) ακυρωθέν γκολ του Μπεχλιβανίδη και πάλι για οφσάιντ.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα συμβιβάζονταν με την ισοπαλία, ήρθε στο 90' το γκολ του Αρσένης Δ. με απευθείας χτύπημα φάουλ να διαμορφώσει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης Δ.Α., Αρσένης Δ.Η., Ζιώγας Βαγγ., Ζιάρρας Βασ., Κουσιώρας Π. (46' Γκαντούνας Κ.), Ζιώγας Θ. (70' Κουτσοθεοδώρου Δ.), Γκαντούνας Θ., Ζιώγας Δημ., Δριστέλλας Αν., Γκαντούνας Γ., Αρσένης Δημ.

Εθνικός Ολύμπου: Γκουτζουρέλας Α., Φλώρος, Συμεωνίδης Γ., Τσανουσίδης Ν., Τερζίου, Πουρουτίδης Ε., Κατσιάνας Αλ., Κοντός Αλ., Πίνδας Ν. (32' Πάτσης Κ.), Γαλανός Στ. (62' Ζήσαρος (75' λ.τ. Γαλανός Ν.)), Πεχλιβανίδης Β.

Χυρετιακός Δομένικου-Προμηθέας: 2-1

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Χυρετιακός Δομένικου, που επικράτησε εντός έδρας του Προμηθέα Λάρισας με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο 33', όταν ο Σανίδας με πλασέ στην κίνηση από σέντρα του Γαλανού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Προμηθέας έφτασε στην ισοφάριση στο 42', όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε την πίεση του Χυρετιακού, που κατάφερε να πάρει την νίκη, χάρη σε τέρμα του Σανίδα στο 70' με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή για το τελικό 2-1.

Να σημειώσουμε ότι το Δομένικο είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιούρβα, ενώ είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως με τους Αλιαπούλιο, Φούντα και Τσικούρα Παναγιώτη.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Δαλώσης, Καραγκούνης, Τσικούρας Γ., Φούντας, Τσιανάκας (30' Τσιούρβας), Κυπαρίσσης, Γαλανός (46' Τσικούρας Π.), Αλιαπούλιος (85' Τσικούρας Ζ.), Σανίδας, Ψύρρας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου-Μύτικας Καλυβίων: 2-1

Μια συναρπαστική νίκη κατάφερε να πάρει ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου, που χάρη σε δύο τέρματα του Αντωνίου (το δεύτερο στην εκπνοή του αγώνα), επικράτησε του Μύτικα Καλυβίων με σκορ 2-1 εντός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς κάτι το αξιόλογο, ενώ δέκα λεπτά μετά την έναρξη στο δεύτερο ο Αντωνίου έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Λιβαδίου.

Ο Μύτικας έφτασε στην ισοφάριση στο 76' με πέναλτι του Φουρκιώτη. Όμως το Λιβάδι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού στο 90' ο Αντωνίου με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό 2-1.

Μύτικας Καλυβίων: Τσουρέκας, Νταβαλιάκας, Γεροφωκάς, Μπαλούκας Γ., Γκόλτσιος, Νάνος, Μπαλούκας Δ., Νταμπώσης, Γεροφωκάς Ν.Λ., Ζαρώτης, Φουρκιώτης.

Κοιλάδα-Νίκη Μιχαήλ: 1-1

Συνεχίζει να δυσκολεύεται η ομάδα της Κοιλάδας, που δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε της πολύ νεανικής ομάδας της Νίκης Μιχαήλ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Μάλιστα, τα "πιτσιρίκια" θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κοιλάδα, καθώς έχασαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες.

Η Κοιλάδα άνοιξε το σκορ στο 22' με απευθείας φάουλ του Καζάνι, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει το γκολκίπερ Σβίλια σε τετ-α-τετ.

Η Νίκη έφτασε στην ισοφάριση στο 65', όταν ο Λαζάρου με σουτ έπειτα από σέντρα του Νίκου Σαπουνά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 80' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζουμάκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή συνέχισε την φάση σε υπόδειξη οφσάιντ.

Η Νίκη Μιχαήλ είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τους Δραγατσίκη, Τζουμάκα, Γραβάνη και Λαζάρου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για δύο περιπτώσεις πέναλτι πάνω στους Καζάνι και Κολώτσιο, την ίδια ώρα που οι άνθρωποι της Νίκης Μιχαήλ εκφράζουν έντονα παράπονα για την φιλοξενία της Κοιλάδας.

Κοιλάδα: Σδράλης, Μπαρμπούτης (70' Σκουλίδης), Σαρούδης Αρ., Τσαδήμος, Ανδρεάκης, Μπούρης (46' λ.τ. Γουγουλούλης), Αρβανίτης (55' Τσιμπανούδης), Αβραμούλης, Μπελιαλής, Καζάνι, Κολώτσιος.

Νίκη Μιχαήλ: Σβίλιας, Μπατζογιάννης, Σαπουνάς Γ. (50' Σαπουνάς Ν.), Κωφός, Ραπτόπουλος, Αγγελακόπουλος, Κωνστανταρίδης (55' Δραγατσίκης), Τζιαμαλής (70' Παπακωνσταντίνου), Γραβάνης, Τζουμάκας, Λαζάρου.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης