Βαθμολογία

Η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν για τον Άρη Διλόφου!

Επιμέλεια: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Η Χαρά… ήταν μεγάλη για τον Άρη!

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης Χαράς κυριολεκτικά ήταν κυρίαρχος του αγώνα, κατάφερε με πέντε γκολ να μην αφήσει κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα τη Νίκη Κρήνης (5-0). Τον χορό των γκολ άνοιξε στο πρώτο λεπτό ο Παπανικολάου ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Μπόγκας είχε δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους. Στο 44’ ο Μαρβατάϊ Γκένι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το 2-0. Στο 50’ ο Κονατσιώτης με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 3-0. Στο 65’ ο Παπανικολάου πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή και κάνει το 4-0. Στο 75’ ο Κονατσιώτης πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ μέσα από την περιοχή και διαμορφώνει το τελικό 5-0. Ο ίδιος παίκτης στο 70’ είχε δοκάρι. Από την πλευρά της η Κρήνη είχε δύο φάσεις στο 30’ με τον Πουλαράκη και στο 75’ με τον Μακρυγιάννη.

Άρης Χαράς: Κατσιούλης, Μπόγκας (70’ Φυτιλής), Παπαγιάννης, Σπανός, Αποστολίδης, Κονατσιώτης, Αθανασίου, Μαρβατάϊ, Τζέιμς, Μαρβατάϊ Γκένι, Παπανικολάου, Τασιόπουλος.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας (62’ Αγγελακόπουλος), Κεχαγιάς, Λεμονής (74΄Διαμαντής), Καραλευθέρης, Ζαμπούνης, Ζησόπουλος, Μακρυγιάννης, Καραστέργιος, Θεοχαρόπουλος (62’ Νταφόπουλος), Πουλαράκης, Τσαρδάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουμάρογλου Δ., Ντελέζος Θ., Μπούτος Γ.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Στο γήπεδο της Υπέρειας, έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αστέρα Νέου Περιβολίου. Ήταν ένα καλό ματς που είχε ένταση, φάσεις και τέσσερα γκολ στο τελικό 2-2. Παρότι η υπεροχή ήταν για την γηπεδούχο ομάδα, πολύ νωρίς στο 10’ το Νέο Περιβόλι ευτύχησε σε μια κόντρα επίθεση με τον Μαμαλούδη να κερδίζει την μπάλα στο κέντρο, αυτός να δίνει την κάθετη πάσα στον νεαρό Τζέκα που με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1. Στην επανάληψη η Υπέρεια στο 60’ κέρδισε πέναλτι με τον Κλιάφα, το εκτέλεσε ο ίδιος και έφτασε στην ισοφάριση. Στο 65’ το Νέο Περιβόλι προηγήθηκε εκ νέου πάλι με τον πολύ καλό Τζέκα, όπου μετά την απόκρουση που έγινε από την άμυνα, πήρε την μπάλα ο Διάλας ο οποίος με ωραία ασίστ έδωσε στην Τζέκα και αυτός με όμορφο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-2. Τον τελευταίο λόγο τον είχε η Δόξα Υπέρειας αφού στο 94’ ισοφάρισε το ματς με κεφαλιά του Τσιώρη ύστερα από σέντρα του Γκατζώγια. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Νέο Περιβόλι είχε πολλές απουσίες και επίσης τρία παιδιά που αγωνιζόταν ήταν με πυρετό.

Δόξα Υπέρειας: Σκατζούρης, Τσιούρης Κ. (15’ Κλιάφας), Τσιούρης Γ., Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Γκατζόγιας, Γούναρης (70’ Μανταλιάς), Τασιόπουλος, Κερμελίδης, Σαγιαμίτ, Τέμας.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Νάρης, Αργύρης, Λιντέρης, Χασιώτης, Χρόνης, Σκλαβενίτης, Διάλας (60’ Αδάμος), Βασιλείου (85’ Λιόλιος), Παπανικολάου, Μαμαλούδης, Τζέκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής Α., Χατζάκης Ε., Μπόλος Γ.

«Διπλό» για το Μαυροβούνι!

Το Μαυροβούνι κατάφερε σε ένα καλό παιχνίδι να κερδίσει τον Άγιο Γεώργιο με τρία γκολ στο τελικό 1-3. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έκαναν φάσεις και φυσικά έβαλαν και τα τρία γκολ. Ο Άγιος Γεώργιος κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ.

Στο 20’ μετά την ανατροπή του Νταλαγιώργου για το Μαυροβούνι, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Ευαγγέλου και έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Μπάγκας Αρσένης έχασε τετ α τετ. Στο 53’ για τον Άγιο Γεώργιο μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά ο Παπαδημητρίου και έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ. Στο 60’ ο Νταλαγιώργος πλάσαρε μόνος τους και απέκρουσε ο Τρίγκας. Στο 61’ ο Κουκουτής για τον Άγιο Γεώργιο έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Ριζόπουλος. Στο 70’ ο Μπάγκας Αρσένης σούταρε άουτ. Στο 75’ ο ίδιος παίκτης από δεξιά έδωσε παράλληλη σέντρα στον Νταλαγιώργο και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 85’ ο Κουκουτής πέρασε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε και μείωσε σε 1-2. Στο 90’ από δεξιά ο Μπάγκας Αρσένης πλάσαρε πολύ δυνατά και έκανε το τελικό 1-3.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Τρίγκας, Καρνάβας, Τζιλήρας (75’ Μπόγκας), Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Καραλόπουλος, Καραχάλιος, Ζησόπουλος (50’ Πάνος), Κουκουτής, Μαμαλούδης (65’ Δημακόπουλος).

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Σταυροθεόδωρος, Νότας, Μπάγκας Αχ., Νούλας (20’ Παπαβασιλείου), Ευαγγέλου, Μπάγκας Αρ., Τατσέλος, Νταλαγιώργος (80’ Ζαφειρίου Ν.), Πάτας, Νίτσας (85’ Μαντζαφούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμούστος Α., Τσαπράζης Α., Τσιρογιάννης Ι.

Τριάρα ο Άρης Διλόφου!

Ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη Διλόφου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο Βαμβακούς. Τελικό αποτέλεσμα 3-0! Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο σκορ, μόνο δύο φάσεις. Στο 15’ ο Ρεντινόπουλος από κάθετη πάσα του Τσιώλη μέσα από την περιοχή, τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 35’ έκανε ένα σπάσιμο της μπάλας ο Τσιώλης στον Φουστάνα Γ. όμως τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας. Στην επανάληψη ο Άρης κατάφερε με τον Ρεντινόπουλο μετά από φάουλ να κάνει σουτ μέσα από την περιοχή και να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν αφού μετά από έξι λεπτά ο Χαμουρούσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο και κακή εκτίμηση του Ζέα, έκαναν το 2-0. Στο 65’ ο Ρεντινόπουλος από φάουλ του Φουστάνα Γ. με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Σιργκάνης Η, Ανυφαντής, Χαμουρούσιος, Τσιαμπαλής, Μπακόλας, Ιορδανίδης, (65’ Μπιτσάβας), Τσούλης (75’ λ.τ. Λεβέντης), Ρεντινόπουλος, Φουστάνας Γ. (85’ Τορμούσογλου).

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος, Μορφογιάννης (46’ Αρσενόπουλος), Παπαγεωργίου, Λούκουτος, Καραγιάννης (70’ Νεγιάννης), Αζάς, Στεργιόπουλος (85’ Μαργαριτόπουλος), Ιακωβάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης Ν., Σπανούλης Β., Κοτούμπας Ν.