Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Ασταμάτητα τα Δελέρια, εντυπωσιακή η Νίκη Μιχαήλ

Ασταμάτητη δείχνει να είναι η Αστραπή Δελερίων, που πέρασε σαν σίφουνας και από την έδρα του Δρυμού επικρατώντας του τοπικού Κεραυνού με σκορ 3-0, με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 46' ο Μπακόλας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 0-1.

Το 0-2 πέτυχε στο 55'ο Ντιντόκας με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Μπακόλα, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπακόλας 70', οποίος πέτυχε και δεύτερο γκολ στην επαναφορά έπειτα από το πρώτο σουτ του Γκαμπέτα και απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ.

Αστραπή Δελερίων: Μπουλαμάσης Γ., Καρράς, Γκαμπέτας, Κουφοδήμος, Ντιντόκας Χ., Γκατζούλης, Σουλιώτης (70' Μπαρντής), Ραψανιώτης, Βασιλειάδης, Ντιντόκας Γ., Μπακόλας (73' Παπαδημητρίου).

Νίκη Μιχαήλ-Όλυμπος Ολυμπιάδας: 9-0

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Νίκη Μιχαήλ στον Όλυμπο Ολυμπιάδας, τον οποίο συνέτριψε εντός έδρας με το εντυπωσιακό 9-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα-γρήγορα με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Τζιαμαλή στο 2ο και στο 10ο λεπτό.

Στο 15' ο Γραβάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 20' ο Κωνστανταρίδης πέτυχε το 4-0. Ο Τζιαμαλής πέτυχε χατ-τρικ στο 25' για το 5-0, ενώ στο 30' ο Τζουμάκας έγραψε το 6-0. Το πρώτο ημίχρο έκλεισε με το σκορ στο 7-0, καθώς στο 35' ο Λαζάρου έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Το μαρτύριο του Ολύμπου συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Παπαπολυμέρου Ι. να πετυχαίνει το 8-0 στο 60', ενώ τον θρίαμβο της Νίκης Μιχαήλ ολοκλήρωσε στο 65ο λεπτό ο Γραβάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 9-0.

Νίκη Μιχαήλ: Παπαπολυμέρου Δ., Ζήλιας, Σαπουνάς Γ. (Στεργιούλας Αθ.), Κωφός Α., Ραπτόπουλος (46' Παπαπολυμέρου Ι.), Αγγελακόπουλος, Κωνστανταρίδης (46' Σαπουνάς Ν.), Τζιαμαλής, Λαζάρου, Τζουμάκας, Γραβάνης.

Ελπίς Μεσοχωρίου-Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: 3-2

Παρά το γεγονός ότι το Μεσοχώρι ξεκίνησε με -5 λόγω της περσινής τιμωρίας, οι παίκτες της Ελπίς συνεχίζουν να κάνουν το καθήκον του παίρνοντας νίκες, ανεβάζοντας έτσι την ομάδα τους στην βαθμολογία στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Β' ΕΠΣΛ. Η ομάδα του κ. Χρόνη μπορεί να "καρδιοχτύπησε", αλλά επιβλήθηκε του Γεωργάκη Ολύμπιου Λιβαδίου με 3-2 εντός έδρας έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Σωκράτη Φακίτσα, ενώ καθοριστική ήταν και η παρουσία του Θωμά Χρόνη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του στην νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 30', όταν ο Σαμαράς με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0.

Η Ελπίς πέτυχε και δεύτερο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 54', με τον Σωκράτη Φακίτσα. να κάνει το 2-0.

Το Λιβάδι μπήκε ξανά στο ματς στο 61', όταν ο Καπέτης μείωσε σε 2-1. Ακολούθησαν δύο δοκάρια για το Μεσοχώρι με τον Θωμά Χρόνη στο 71' με μακρινό σουτ και στο 72' με απευθείας φάουλ.

Στο 75' ο Τσιάρας με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το Μεσοχώρι θα έφτανε εύκολα στην νίκη, ήρθε στο 90ο λεπτό ο Φτεριώτης να μειώσει σε 3-2 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Γεωργάκης Ολύμπιος όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στην συνέχεια και το Μεσοχώρι πανηγύρισε την νίκη.

Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ, σε δύο περιπτώσεις με τον Σαμαρά, σε μια με τον Λιούρα και σε άλλη μια με τον Αλιπρασίτη. Τέλος, να τονίσουμε ότι εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του Λιβαδίου, που πραγματοποίησε δύσκολες επεμβάσεις, ωστόσο η εμφάνιση του δεν στάθηκε αρκετή για να δώσει κάτι παραπάνω στους φιλοξενούμενους.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Φράντζας, Μούσιος Φ., Γκαμπέτος, Μούσιος Ζ., Μαρκούγιας (79' Αμήτσας), Φακίτσας, Τσιάρας, Καλογιάννης (60' Αλιπρασίτης), Λιούρας (64' Χρόνης Θ.), Σαμαράς.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Γεωργούλης, Γκούμας, Μπουζάκης, Ντάμπος (78' Θεοδωρής), Μπίσμπας, Αντωνίου, Καπέτης, Τζέβος, Μπαριώτας, Μεταξιώτης (72' Κάλφας), Κεφτεριώτης.

Εθνικός Ολύμπου-Κοιλάδα: 1-1

Συνεχίζει να δυσκολεύεται η ομάδα της Κοιλάδας, που αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα του Εθνικού Ολύμπου έχοντας χάσει για άλλο ένα παιχνίδι αρκετές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούενοι είχαν δοκάρι στο 50ο λεπτό σε προσπάθεια του Καζάνι, ενώ στο 68' ο Τσιμπανούδης μετά από παράλληλη μπαλιά του Μπαρμπούτη κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του για το 0-1.

Όμως, εκεί που η Κοιλάδα έχανε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, κυρίως με τους Καζάνι και Αρβανίτη, ήρθε στο 80ο λεπτό ο Πάτσης έπειτα από σέντρα του Μπουμπουνάρα στο 80' για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Κοιλάδα: Τσιτουρτζής, Μπαρμπούτης, Σαρούδης Α., Τσαδήμος, Ανδρεάκης Ι., Μπούρης, Αβραμούλης, Αρβανίτης, Σαρούδης Δ. (60' Ζησόπουλος), Καζάνι, Κολώτσιος (64' Τσιμπανούδης).

Μύτικας Καλυβίων-Χυρετιακός Δομένικου: 2-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Μύτικας Καλυβίων, που επικράτησε του Χυρετιακού Δομένικου με σκορ 2-1 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10', όταν ο Φουρκιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Το Δομένικο έφερε το ματς στα ίσια στο 35' απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Σανίδα για το 1-1.

Ο Μύτικας έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Καϊμακάμη στο 80', ο οποίος όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Ιωαννίδη σε τετ-α-τετ. Ότι δεν κατάφερε ο Καϊμακάμης στο 80', το έκανε στο 86' ο Νάνος με κεφαλιά έπειτα από φάουλ Γκόλτσιου, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το Δομένικο έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Αλιαπούλιο, Ψύρρα, Γαλανό και ένα ανάποδο ψαλίδι του Φούντα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Μύτικας Καλυβίων: Τσουρέκας, Γκαβαλιάκας, Κατσίμπουρας, Μπαλούκας Γ., Μπαλούκας Δ., Νάνος Γ., Γκόλτσιος, Φουρκιώτης (65' λ.τ. Ζαρώτης), Ζέτας (46' Γεροφωκάς), Νταμπώσης, Καϊμακάμης.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Δαλώσης, Τσικούρας Γ., Καραγούνης, Φούντας, Τσιανάκας, Κυπαρίσσης, Γαλανός (60' Μαρογιάννης), Αλιαπούλιος (90' Κότυλης), Σανίδας (80' Τσικούρας Ζ.), Ψύρρας.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης