Βαθμολογία

Έξω και ο Αφελάι

Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό εν όψει Αστέρα και ίσως Γιουβέντους. Εκτός αποστολής για την Τρίπολη ο Αφελάι με διάστρεμμα, μαζί με Τσόρι, Εντινγκά, Μποτία και Μπενίτες. Μέσα ο Φουστέρ. 

Με ένα ακόμη πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο (19:30). 

Ο Μίτσελ είδε τον Ιμπραΐμ Αφελάι να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα και προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς με τη Γιουβέντους που ακολουθεί προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. 

Στην Αθήνα θα μείνουν επίσης οι Τσόρι Ντομίνγκες και Ντελβίν Εντινγκά, που έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Μποτία που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και ο Μπενίτες που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας. 

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης και Μήτρογλου.