Βαθμολογία

Κουτσούκης: "Όπλο μας η ταχύτητα..."

Σε δηλώσεις για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του προχώρησε ο προπονητής του Κισσάβου Συκουρίου, Κώστας Κουτσούκης.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του:

"Ερχόμενος στο Συκούριο δεν είχα καθόλου εικόνα της ομάδας. Μετά από σχεδόν δύο μήνες δουλειάς, έχω μια καλή εικόνα για τις δυνατότητες της, αλλά και για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Πιστεύω ότι έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό, απλά θα έλεγα ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Πολλές φορές μπορείς να παρουσιαστείς καλός και να μην μπορέσεις να νικήσεις και άλλες να έχεις την τύχη με το μέρος σου και να πάρεις την νίκη. Για παράδειγμα, αν τα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών διεξάγονταν τώρα θα τα διαχειριζόμουν διαφορετικά και ίσως να μην είχαμε αυτά τα δύο άτυχα αποτελέσματα. Αναφέρομαι στην Νεάπολη και τον Απόλλωνα Λάρισας."

Για το τι περιμένει να δει ακόμα από τους παίκτες του:

"Παίζοντας προχθές με την Αμυγδαλέα και μαθαίνοντας το καλοκαίρι ότι έχουν αποκτήσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, διαπίστωσα ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Απλά πρέπει να δείχνουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να πετύχουμε. Και η εικόνα της ομάδας προχθές με δικαιώνει σε αυτό που λέω."

Για το ποιο θα είναι το δυνατότερο σημείο της ομάδας για μια καλή πορεία:

"Θα έλεγα ότι στην ομάδα του Συκουρίου βρήκα πολλούς ποδοσφαιριστές με ταχύτητα, που είναι ένα από τα κυριότερα προσόντα που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος ποδοσφαιριστής. Έχω λοιπόν αρκετούς γρήγορους ποδοσφαιριστές και αυτό θεωρώ ότι θα είναι το δυνατό μας όπλο."