Βαθμολογία

Πολλά γκολ μέσα στην βροχή

Ισόπαλη και με σκορ 3-3 τελείωσε η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Προμηθέα και Μύτικα Καλυβίων, που έγινε το πρωί της Κυριακής. Μπορεί το παιχνίδι να έγινε υπό βροχή, ωστόσο οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, έδειξαν κεφάτοι και κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα και να πετύχουν συνολικά έξι γκολ, με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς, όταν στο 18ο λεπτό ο Χατζηκαμαγιάννης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να απαντήσουν στο 35’ όταν ο Νάνος έκανε το 1-1. Μάλιστα, η ομάδα των Καλυβίων, κατάφερε να περάσει και μπροστά στο σκορ, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Καϊμακάμης έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος, το νεανικό σύνολο του Προμηθέα, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, με το «καλημέρα», όταν στο 48ο λεπτό ο Κατσιάνας με πλασέ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Προμηθέας, πέτυχε ακόμα ένα γκολ, όταν ο Σαπάκος κέρδισε πέναλτι στο 62’ και το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 3-2.

Τελικά, ο Μύτικας, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό με τον Νταμπώση, που έκανε το 3-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Προμηθέας: Ιωαννίδης, Αθανασίου, Τεμπέλης(60’ Μάλλιος), Γιαννιός, Σαπάκος, Καρκαντζιάς, Δολμές, Κατσής, Πατσιούρας, Κατσιάνας(75’ Παληγιάννης), Χατζηκαμαγιάννης.

Μύτικας Καλυβίων: Γεροφάκας, Γκόλτσιος, Χαλκίδης, Γκαβαλιάγκας, Ζιακούλης(70’ Τζουρέκας), Φουρκιώτης, Μάνος, Ζαρώτης(55’ Κατσίμπουρας), Νταμπώσης, Καϊμακάμης, Μπαλούκας.

Διαιτητής: Κοτούμπας Βοηθοί: Παράσχος, Καρακώστας.