Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Προελαύνει η Αστραπή Δελερίων!

Εκπληκτική εκκίνηση έχει κάνει στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΛ η Αστραπή Δελερίων, που μετρά 3 στις 3 νίκες και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του 2ου ομίλου. Αυτή τη φορά η ομάδα του Βασίλη Γιοβανόπουλου επικράτησε στην ίσως πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, αυτή της Κοιλάδας με σκορ 1-0.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Αστραπής πέτυχε στο 10ο λεπτό ο Βασιλειάδης με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η Κολάδα πίεσε και έχασε ευκαιρίες με πιο σημαντικές αυτές του Αρβανίτη, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και η ομάδα των Δελερίων πανηγύρισε την 3η της νίκη σε ισάριθμα ματς.

Κοιλάδα (Βαγγέλης Μάνος): Τσιτουρτζής, Μπαρμπούτης, Σαρούδης Α. (46′ Μπελιαλής), Τσιαδήμος, Ανδρεάκης Γ., Τσιμπανούδης, Αρβανίτης Ν., Ζησόπουλος (75′ Κολώτσιος), Καζάνι, Αβραμούλης, Σκουλίδης (62′ Σαρούδης Δ.).

Αστραπή Δελερίων (Βασίλης Γιοβανόπουλος): Μπουλαμάτσης, Γκατζούλης, Ντιντόκας Χ., Γκαμπέτας, Καρράς, Ελμάζι (85′ Κουφοδήμος), Πετρίκης (46′ Μπακόλας), Σουλιώτης, Ντιντόκας Γ., Βασιλειάδης (90′ Παπαδημητρίου), Ραψανιώτης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου - Κεραυνός Δρυμού 2-1

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου επικράτησε εντός έδρας του Κεραυνού Δρυνού με σκορ 2-1 και το έπιασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Λιβαδίου ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 27' με σουτ του Γκρίζου μέσα από την περιοχή, ενώ με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων, όταν ο Αντωνίου με πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Στεργιώτης πέτυχε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε τελικά η ομάδα του Δρυμού ήταν να μειώσει στο 68' στο τελικό 2-1 με γκολ του Βασίλη Γκαντούνα.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Γεωργούλης, Γκούμας, Μένος (85′ Βαρβαρέζος),  Μπίσμπας, Μαντζάκης, Αντωνίου (70′ Θεοδωράκης), Τζέβος, Καπέτης, Γκρίζος, Στεργιώτης, Μεταξιώτης.

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης, Ζιάρρας, Γκαντούνας Β., Κουσιώρας, Ζιώγας Θ. (70′ Μπανταβής), Ζαρκάδης, Γκαντούνας Θ., Γκαντούνας Ι., Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Δ., Ζιώγας Κ. (44′ λ.τ. Κωστής).

Χυρετιακός Δομένικου-Ελπίς Μεσοχωρίου 1-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ελπίς Μεσοχωρίου, που επιβλήθηκε του Χυρετιακού στο Δομένικο με σκορ 2-1, χάρη σε τέρμα του Τσιάρα στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Το Μεσοχώρι ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες.Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν μόλις στο 2' με ευθύβολο σουτ του Λιούρα εκτός περιοχής, ο οποίος δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 15' το Δομένικο κέρδισε πέναλτι, αφού ο ποδοσφαιριστής του Μεσοχωρίου, Ζήσης Μούσιος υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ψύρρας που το μετέτρεψε σε γκολ σημειώνοντας το 1-1.

Η λύτρωση τελικά για την ομάδα του Μεσοχωρίου ήρθε στο 87', όταν ο Τσιάρας με τεχνικό πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "Γ" του Ιωαννίδη για το τελικό 1-2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η εκπληκτική παρουσία του κόσμου που ξεπερνούσε σε αριθμό τους 300 φιλάθλους.

Τέλος, το Μεσοχώρι διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Καλογιάννη στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Τσικούρας Γ. (73' Γαλανός), Δαλώσης, Τσανάκας (84' Τσέτσιλας), Καραγκούνης, Τσικούρας Π., Κυπαρίσσης, Σανίδας (64' Τσούρβας), Αλιαπούλιος, Ψύρρας, Φούντας.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ. (68' Καλογιάννης), Μούσιος Φ., Γκαμπέτας, Μούσιος Ζ., Κουκουβάγιας, Φακίτσας (75' Χρόνης), Τσιάρας, Γκαραβέλης (63' Μαρκούγιας), Λιούρας, Σαμαράς.