Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την «Πέλα»

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες το πρωί της Κυριακής, η Πελασγιώτιδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Νίκης Μιχαήλ με σκορ 2-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη για τον 2ο όμιλος ης Γ’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μάλιστα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στην επανάληψη και να πάρουν τη νίκη στο φινάλε. Το παιχνίδι ήταν ωραίο με αρκετές φάσεις και γενικά καλό ρυθμό. Αξίζει να αναφέρουμε πως σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Νίκης Μιχαήλ που αν και η ομάδα του έχασε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με υπομονή και καθαρότερο μυαλό κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη που τόσο έδειχναν πως ήθελαν. Η Νίκη Μιχαήλ έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό αν και πάλεψε αρκετά.  

Το φιλμ του αγώνα

15’ Σέντρα του Αναστασίου κεφαλιά – ψαράκι ο Κιός απέκρουσε ο κίπερ.

27’ Από φάουλ, ο Τζιαμαλής εκμεταλλεύτηκε ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.

39’ Φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Κιός που με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

45’ Από σέντρα ο Κιός δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά.

55’ Ο Αναστασίου έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

76’ Η «χρυσή» αλλαγή ο Τοπαλίδης με προβολή κατάφερε να σκοράρει αφού προηγήθηκε ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα (2-1).

Πελασγιώτιδα: Γούπος, Κουτίνας, Τέλιος, Θύμιος, Γρηγοριάδης, Γελλαλής, Δολγήρας (69’ Τοπαλίδης), Μότσι, Αναστασίου (78’ Κουτσάκης), Κιός, Ντάφης (67’ Τεκέδης).

Νίκη Μιχαήλ: Βασιλειάδης, Κωνστανταρίδης (71’ Αθανασόπουλος), Σαπουνάς, Ραπτόπουλος, Κατσαρός, Παπακωνσταντίνου (81’ Σαπουνάς Ν.), Γραβάνης, Τζιαμαλής (67’ Σβιλιάς), Κωφός, Τζουμάκας, Λαζάρου.

Διαιτιτική τριπλέτα: Κακάνης Ν., Μπόλος Γ., Καλισόπουλος Γ.