Βαθμολογία

Δοξάστηκε στον Σταυραετό η Υπέρεια!

Με το επιβλητικό 0-6 πέρασε σα σίφουνας η Δόξα Υπέρειας από την έδρα του Σταυραετού. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε εξαιρετική ημέρα και έφτασαν εύκολα στη κατάκτηση της νίκης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο 18’ ο Κερμελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1). Δύο λεπτά μετά ο Τασιόπουλος με κοντινό πλασέ κάνει το 0-2 ύστερα από ασίστ του Κερμελίδη. Στο 28’ το 0-3. Ο Τασιόπουλος έκανε την παράλληλη πάσα τον Γούναρη και με πλασέ στη κίνηση αύξησε το σκορ.

Στο 68’ από ασίστ του Τασιόπουλου και πλασέ του Γκατζόγια Δ. έγινε το 0-4. Στο 75’ έγινε το 0-5 από ασίστ του Τασιόπουλου και υποδειγματικό τελείωμα του Γκατζόγια Δ. (ήταν το 5ο φετινό γκολ). Και στο 81’ μαγική μπαλιά του Γκατζόγια Δ. πάνω από την άμυνα του Σταυραετού, βρήκε τον Τασιόπουλο και αυτός με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 0-6 και το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Σταυραετός: Γιαννούχος, Αγγέλης, Κανατούλας, Ψαλλίδας, Καρατοσίδης, Μάλλιος, Κανέλλος, Νταβέλης, Στάϊκος, Μαγνήσαλης, Κλημενώβ.

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζούρης, Γούναρης, Ευθυμιάδης Β. (66’ Κλιάφας Β.), Γκατζόγιας Α., Τσιούρης, Παπαδόπουλος, Τσιούρης, Τασιόπουλος, Γκατζόγιας Κ., Κερμελίδης (74’ Παπαδόπουλος Απ.), Ευθυμιάδης Μ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντοβασίλης Γ., Διαμάντης Θ., Καραγιάννης Ν.)