Βαθμολογία

«Διπλό» για τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων

Ο Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων πήρε μια σημαντική νίκη στη Κρήνη με σκορ 1-3. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι εντός έδρας για τους γηπεδούχους μετά από περίπου 10 χρόνια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από πολύ νωρίς στο 3’ ο Καραχάλιος (από συνδυασμό Τσάτσου – Καραλόπουλου) με όμορφο πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1. Στο 15’ ο Ζησόπουλος με πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-2.

Στο 26΄για τους γηπεδούχους συνδιασμός Πουλαράκη – Θεοχαρόπουλου, με τελικό αποδέκτη τον Ζησόπουλο, αυτός έκανε σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 30’ για τον Άγιο Γεώργιο, ο Κουκουτής με ωραίο σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα που απέκρουσε.

Στο 35΄σέντρα του Μακρυγιάννη, πήρε την κεφαλιά ο Μαργαριτόπουλος, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας. Στο 50’ κέρδισε ο Ζησόπουλος πέναλτι για τον Άγιο Γεώργιο, εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το 0-3. Στο 58’ ο Τσάτσος για τους φιλοξενούμενους έκανε το σουτ, πέρασε όμως η μπάλα ξυστά άουτ.

Στο 60’ για την Κρήνη, μετά από συνδυασμό Μακρυγιάννη – Πουλαράκη, κεφαλιά – πάσα του Πουλαράκη, πήρε ο Τσαρδάκας και έκανε το 1-3. Τέσσερα λεπτά μετά, κέρδισε πέναλτι ο Πουλαράκης, χτύπησε ο Μαργαριτόπουλος το πέναλτι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, πήρε το ριμπάουντ ο Τσαρδάκας και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τέλος στο 68’ ο Κουκουτής μέσα από την περιοχή έκανε ένα ωραίο σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας, Κεχαγιάς, Καραστέργιος, Νταφόπουλος Αθανάσιου του Κων/νου, Καραλευθέρης, Ζαμπούνης, Ζησόπουλος (55’ Καραγιάννης), Μακρυγιάννης, Λεμονής, Θεοχαρόπουλος (59’ Τσαρδάκας), Πουλαράκης, Μαργαριτόπουλος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Τρίγκας, Καρνάβας, Δημακόπουλος, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Καραλόπουλος, Τσάτσος, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Κουκουτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Λυτροσυγκούνης Θ., Καρακώστας Α., Παπαχατζής Α.