Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Η Χαραυγή έμεινε όρθια μέσα στην Βαμβακού

Νέο Περιβόλι και Μαυροβούνι οι κερδισμένοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Μοιράστηκαν βαθμούς στην Βαμβακού

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο της Βαμβακούς, ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και την Χαραυγή, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Τελικό αποτέλεσμα 2-2. Από πολύ νωρίς στο 25’ από λάθος απόκρουση του Ράϊδου, ο Ιακωβάκης από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0).

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, λάθος στην άμυνα της Βαμβακούς, γλίστρησε ο παίκτης με αποτέλεσμα ο Παππάς να πάρει την μπάλα για τους φιλοξενούμενους και με όμορφο πλασέ να φέρει το ματς στα ίσα.

Από εκεί και πέρα το ματς κρίθηκε στην δύναμη, φτάσαμε στο 78’ όπου μετά από φάουλ του Ανδρεόπουλου, βρήκε η μπάλα τον Λούκουτο μέσα στην περιοχή, αυτός έσπασε με την σειρά του στον Ιακωβάκη και έδωσε ξανά το προβάδισμα για τους γηπεδούχους (2-1).

Δύο λεπτά αργότερα η Χαραυγή με τον Πετράκη Εμμανουήλ ξανά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα το λόγο είχε η Χαραυγή όπου έκανε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο και θα μπορούσε να είχε γυρίσει το ματς, αφού στο 82’ και στο 84΄από τη μία ο Πετράκης Χ. έκανε το σουτ σε κενό τέρμα, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί και από την άλλη ο πολύ καλός Πετράκης Ε. βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα άουτ. Η τελευταία φάση στο 90’ με τον Λάτα, να στέλνει την μπάλα ξυστά στο δοκάρι.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Αρσενόπουλος, Μορφογιάννης, Παπαγεωργίου (85’ λ.τ. Θανόπουλος), Λούκουτος, Καραγιάννης, Αζάς (65’ λ.τ. Μουτσκανάς), Νεγιάννης (70’ Ανδρεόπουλος), Ιακωβάκης.

Χαραυγή: Ράϊδος, Γκουτζαμπασούλης, Περιτογιάννης, Μακρής, Κεραμιδάς, Βιτσιάνι, Λάτα, Παππάς, Τσανάς, Πετράκης Ε., Λαχανάς (75’ Πετράκης Χ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης Θ., Φακής Γ., Καλισόπουλος Γ.)

Αέρας το Μαυροβούνι

Ένα παιχνίδι που από πολύ νωρίς έδειξε ποιος είναι το αφεντικό μέσα στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο, αφού από πολύ νωρίς στο 10’ με τον Νίτσα με όμορφο πλασέ να κάνει το 0-1.

Στη συνέχεια η υπεροχή ήταν πάντα για το Μαυροβούνι, έτσι στο 42’ και στο 52’, αλλά και στο 61’ με τον πολύ καλό Μπάγκα Αρσένη, να κάνει τρία σουτ, τα οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Δεν άργησε ο ίδιος παίκτης να σκοράρει στο 65’ λοιπόν πήρε την απόκρουση από τον τερματοφύλακα, αρχικά έκανε το σουτ ο Νίτσας, πήρε το ριμπάουντ ο Μπάγκας Αχιλλέας και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2), όπου έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Μπύρος Β., Κανατούλας, Φαρασαλής, Λιτσόπουλος, Μπανιάς (50’ Τσιάμης), Τσιατίνας, Μελανός (81’ Δημητρόπουλος), Αγγελουσόπουλος Β. (85’ Αγγελουσόπουλος Χ.), Τσιάπας, Ζιάρκας.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Σταυροθεόδωρος, Νότας, Μπάγκας Αχιλλέας, Νούλας, Ευαγγέλου, Μπάγκας Αρσένης, Τατσέλος, Μανίκας (69’ Νταλαγιώργος), Πάτας (85’ Μανταφούλης), Νίτσας (82’ Παπαβασιλείου).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Ι., Λανάρα Ε., Γρηγοριάδης Α.

Προελαύνει το Νέο Περιβόλι!

Το Νέο Περιβόλι πάει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα είναι στην κορυφή του 3ου ομίλου. Επικράτησε του Άρη Χαράς με σκορ 4-0 και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο συνήθης ύποπτος Τζέκας ξεκίνησε την κούρσα του από το 30’ με ασίστ στον Παπανικολάου, αυτός με ωραίο σουτ, άνοιξε το σκορ.

Στο 37’ ο Τζέκας με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 47’ πάλι ο Τζέκας με σουτ είχε δοκάρι. Στο 55’ ο ίδιος παίκτης λίγο πριν προλάβει να κάνει το σουτ, τον πρόλαβε ο κίπερ.

Στο 58’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, πήγε η μπάλα στον Δημακόπουλο ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 60’ πολύ καλό σουτ του Λιντέρη, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Στο 78’ ποιος άλλος; ο Τζέκας με σουτ έκανε το 2-0. Στο 85΄ο Λιντέρης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ και στο 90’ το κερασάκι στην τούρτα με ένα πολύ όμορφο γκολ έβαλε ο Βασιλείου κάνοντας το 4-0.  

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Ματσακούλης, Αργύρης, Λιντέρης, Χασιώτης, Τσουμπέκας, Βασιλείου, Τζέκας, Δημακόπουλος (80’ Σταμάτης), Παπανικολάου, Μαμαλούδης, Διάλας (60’ Μπαλατζάρας).

Άρης Χαράς: Κατσιούλης, Ακριβοσούλης, Παπαγιάννης, Σπανός, Αποστολίδης, Κονατσιώτης, Αθανασίου, Λιόπας, Μαρνταβάϊ, Παπανικολάου, Μελετιάδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός Β., Γκαραβέλης Ν., Παστάκας Β.