Βαθμολογία

Κανένα έλεος από τα Βούναινα!

Κανένα έλεος δεν έδειξαν τα Βούναινα που επικράτησαν του Διογένη Λάρισας με 5-1 εντός έδρας και βρίσκονται μόνα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12', όταν ο Σταύρος Τσαπράζης με σουτ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 42' ο Ντουρουντάκης με κεφαλιά από κόρνερ του Κώστα Τσαπράζη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Χρήστου Χατζηλιάδη.

Στο πρώτο 25λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ο Διογένης απειλούσε  και στο 70' κατάφερε να μπει ξανά στο ματς, όταν ο Λάμπρος Μπουρδούβαλης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ" του Ματούλα για το 2-1.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιώργου Κύργια, που στο 75' δέχθηκε το 3-1 από τον Τικταπανίδη, ενώ τα Βούναινα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο 80' με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Σταύρος Τσαπράζης ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1.

Το τελικό 5-1 για τους γηπεδούχους διαμορφώθηκε στο 82' με σουτ του Τριτόπουλου εκτός περιοχής.

Να σημειώσουμε ότι τα Βούναινα είχαν τρία δοκάρια στο παιχνίδι με τους Σάλτα, Σταύρο Τσαπράζη και Λαζαρίδη.

Βούναινα (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ματούλας, Τριτόπουλος, Γκουντουμάνης (30' λ.τ. Λεμονής), Ντουρουμπάκης, Φαρμάκας, Σάλτας, Γκέκας, Τσαπράζης Στ., Τζιάτζιος (72' Λαζαρίδης), Μερτζανίδης, Τσαπράζης Κ. (65' Τικταπανίδης).

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Κουβούσογλου, Γιαννάκης (35' Τσαπατόρης Δ.), Τζοβάρας (50' Μπουρδούβαλης), Κολόνας, Κύργιας (80' Τσαπατόρης Β.), Κοτολόσης, Αδάμου, Μιχαήλ, Βουλγαράκης, Βολιωτόπουλος, Κώτσιος.