Βαθμολογία

Ανατροπή και απόλυτο για τα Βρυσιά!

Ο Απόλλων Βρυσιών επικράτησε της Ανθούπολης με 4-3 με ανατροπή και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 4 στις 4 νίκες. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Αρβανιτοζήση που πέτυχε χατ-τρικ.

Η Ανθούπολη ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με δύο γρήγορα γκολ του Φάνη Τσιάτα στο 5' και του Παπαγιανούλη στο 14' για να κάνουν γρήγορα-γρήγορα το 0-2.

Από εκεί και πέρα όμως ο Απόλλωνας κατάφερε να βρει τον εαυτό του και να μειώσει αρχικά στο 37' με τον Δημήτρη Αρβανιτοζήση σε 1-2.

Επιπλέον, η ομάδα των Βρυσιών έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, αφού στο 44' ο Ζητούνης δεν μπόρεσε να νικήσει σε εκτέλεση πέναλτι τον Χάμο.

Με το καλησπέρα όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης είχε και πάλι την λύση για τα Βρυσιά πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-2. Ενώ στο 60' και πάλι ο Αρβανιτοζήσης με κεφαλιά πέτυχε το χατ-τρικ και την ολική ανατροπή για το 3-2.

Η ομάδα του κ. Τασιούλη όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγο αργότερα ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης κέρδισε πέναλτι και ο Θεοδώρου που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε για το 4-2.

Το μόνο που κατάφερε τελικά η Ανθούπολη ήταν να μειώσει στο 88' στο τελικό 4-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φάνη Τσιάτα.

Απόλλων Βρυσίων (Λεωνίδας Τασιούλης): Στεφανής, Μπακογιάννης, Μπερσιάνης, Γιαντσίδης, Βαΐτσης, Καραντάκης, Ζητούνης (46′ Αγγελάκης), Μπουρίκος (85′ Κρίκος), Λιάπης (74′ Θεοδώρου), Αρβανιτοζήσης Γ., Αρβανιτοζήσης Δ.

Ανθούπολη Λάρισας (Βασίλης Ταχντιντής): Χάμος, Παπαδημητρίου, Νίκου (75′ Σταμέλος), Σαπουνάς, Μπλιούφας, Παυλίδης, Τσιάτας Φ., Παπαγιαννούλης Στ. (46′ Τσιάτας Κ.), Σκορδίλης, Χατζηρούφας (40′ Μακρυνίκας), Βλησαρούλης.