Βαθμολογία

Με ήρωα τον Ξεσφίγγη!

Ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι δόθηκε στο Καλοχώρι, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ραχούλα (0-0), όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, μιας και όλοι περίμεναν να δουν ένα γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ καλοί, είχαν φάσεις, την υπεροχή, απέναντί τους όμως έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα για τον Ξεσφίγγη ο οποίος έσωσε την ομάδα του από βέβαια γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

24’ Μετά από εκτέλεση φάουλ, έκλεψε ο πολύ καλός Τσιαντούλης, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

26’ και 44’ Από πλεονεκτική θέση ο Γαρυφαλλόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ.

45’ Ωραίο σουτ του Βενέτη, με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

50’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιαντούλη, πήρε την μπάλα ο Γαρυφαλλόπουλος, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

55’ Ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε νέο σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

57’ και 65’ Ο Τσιαντούλης έστειλε την μπάλα πρώτα από το οριζόντιο δοκάρι και ύστερε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

69’ Ο Βενέτης μέσα από την περιοχή, σουτ – βολίδα, η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυντικό, πολύ δύσκολα έβγαλε ο τερματοφύλακας.

78’ Πάσα ο Τσιαντούλης, πήρε το σουτ ο Παπαγιάννης, βγήκε ο Ξεσφίγγης, έδιωξε με τα χέρια, στην επαναφορά πήρε ο Γαρυφαλλόπουλος, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δίχτυα.

82’ Ο Μπούνα έξω από την περιοχή, έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, έδιωξε ο τερματοφύλακας, η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ.

85’ Ο Τέγος έκανε ένα ωραίο σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Μάρκου Χ., Σαϊτης, Λίτσιος, Βενέτης, Έξαρχος, Τσιαντούλης, Σπυρόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Σαμπάνης (45΄Παπαγιάννης – 86’ Καραϊσκος).

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφίγγης, Καραπετσάνης, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Α., Διαμαντής, Ζάχος, Σταμουλάκης (71’ Γκομοσίδης), Τέγος (88’ λ.τ. Κουμπόλι), Αργυρακούλης (93’ Τζανάκας), Καζάνι, Κυριάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη Α., Παπαδημητρίου Χ., Νατσιούλας Η.