Βαθμολογία

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε 2-0 στην Ρωσία, αλλά εν συνεχεία χαλάρωσε και με ανύπαρκτο πέναλτι η ΤΣΣΚΑ πήρε την ισοπαλία με 2-2.

Ανώτερη η Μάντσεστερ Σίτι, δημιούργησε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, σε δύο από αυτές σκόραρε και "καθάρισε" το ματς ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ στο 29', όταν του έδωσε έτοιμο γκολ ο Έντιν Τζέκο και πλάσαρε σε κενό τέρμα, ενώ στο 38' από σουτ του Αργεντινού ο Τζέιμς Μίλνερ με προβολή έκανε το 0-2.

Οι Άγγλοι χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ρώσοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν στο 65' να μειώσουν με τον Σεϊντού Ντουμπιά.

Ο ίδιος κέρδισε πέναλτι στο 85' κάνοντας... βουτιά στην μεγάλη περιοχή και ο Ισραηλινός πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο, ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Χαρτ και ισοφάρισε σε 2-2.

ΤΣΣΚΑ (5-4-1): Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι (46' Ντουμπιά), Σενικόβ, Νάτχο, Ερεμένκο, Τόσιτς (69' Εφρέμοβ), Μιλάνοφ, Μούσα.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροβ, Φερνάντο (86' Γιόβετιτς), Γιαγιά Τουρέ, Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο, Τζέκο (71' Χεσούς Νάβας).