Βαθμολογία

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Αμπελωνιακός

Η ομάδα του Αμπελωνιακού συνέχισε νικηφόρα την Τρίτη το απόγευμα κερδίζοντας αυτή τη φορά την Δόξα Βλαχογιαννίου εντός έδρας στο τελικό 3-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα κατάφερε ουσιαστικά να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο εκεί όπου οι γηπεδούχοι σημείωσαν τρία τέρματα (Μπίκος – Παλάσκας – Κακαβίτσης) και στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασαν στροφές. Ο Αμπελωνιακός έφτασε τους 21 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα στην Α’ ΕΠΣΛ, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Ηρακλή Χάλκης.

Από την άλλη η φιλόδοξη ομάδα του Βλαχογιαννίου αγωνίστηκε με πάρα πολλές και βασικές απουσίες (Λιόλιος, Βάλλας, Παναγιώτου, Ξεφτέρης) και αυτό σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εικόνα των φιλοξενούμενων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Νίκου Φακίτσα παρουσιάστηκαν αρκετά καλύτεροι στην επανάληψη, σημείωσαν ένα γκολ και προσπάθησαν για το κάτι παραπάνω αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν.

Το παιχνίδι παρόλα αυτά είχε έναν καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του και σίγουρα όσοι το παρακολούθησαν το απόλαυσαν.

Το φιλμ του αγώνα

9’ Σουτ του Μπίκου, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή κάνοντας το 1-0.

13’ Σουτ του Γκουρουμπίνου, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

15’ Σουτ του Τζιόλα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αμπελωνιακού.

37’ Σέντρα του Συκιώτη από δεξιά, πήρε την κεφαλιά ο Παλάσκας και την έστειλε στα δίχτυα (2-0). Αξίζει να τονίσουμε πως ο Παλάσκας που είναι πρώτος σκόρερ με 10 γκολ, αφιέρωσε το τέρμα στον παίκτη του Βλαχογιαννίου και πρώην συμπαίκτη του στον Π.Ο.Ε. Δημήτρη Βάλλα που έπαθε ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

43’ Ο Κακαβίτσης με κοντινό σουτ κάνει το 3-0.

53’ Από σέντρα ο Ρόκα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

79’ Ο Πρικάκης ανέτρεψε τον Τζιόλα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο διαιτητής αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Πρικάκη (έμεινε με δέκα ο Αμπελώνας) και ο Φαρμάκας δύο λεπτά αργότερα (81’) μειώνει σε 3-1.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Πρικάκης, Τζιαρτζιάνης, Μπίκος, Κούρος, Γρηγορίου, Παλάσκας, Κακαβίτσης (86’ Μούργκας), Τσετιροκλής (71’ Χατζούλης), Συκιώτης (67’ Μπαρμπαγιάννης).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ., Αθανασούλης, Μεζίνη, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Γκουρομπίνος (79’ Μπρούζας), Κοντοθανάσης, Φαρμάκας, Τζιόλας, Δήμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Αναστασίου, Νίκζας.