Βαθμολογία

Ευκαιρίες και γκολ η Χάλκη και παράπονα ο Ατρόμητος

Ο Ηρακλής Χάλκης κέρδισε με σκορ 2-0 στο γήπεδο του τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, σε ένα παιχνίδι που ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους. Παρ’ όλα αυτά η φιλοξενούμενη ομάδα, έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού, κυρίως για την φάση του 42’ όπου και δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφεται για την ομάδα της Χάλκης, όταν ο Σωτήρης Βογιατζής στο 35’ σημάδεψε το δοκάρι του Παυλόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με κάποιες ευκαιρίες του Χατζή και έτσι το παιχνίδι έφτασε στο 42’ όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπακώστα μέσα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλλει τον ποδσοφαιριστή και τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να παραπονιούνται, καθώς θεωρούν πως ο παίκτης είχε κολλημένο το χέρι στον κορμό του.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κοτάκος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, κυρίως με τους Κώστα Κουσιώρα, Σωτήρη Βογιατζή και Κοτάκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Σαλγκάμη. Τελικά, στο 60’ η ομάδα του Νίκου Ανδρέου έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Νίκος Κουσιώρας με ωραία πάσα έβγαλε τον Γιάννη Τσιλιάκο σε θέση βολής και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Κωνστάντος, Γουργιώτης(85’ Σταμάτης), Πρίφτης, Αλμυρούλης, Ζησάκης, Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ., Τσιλιάκος Ι. Κουσιώρας Κ., Κοτάκος(70’ Γούπος), Βογιατζής Σ.(80’ Θυμάκης).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου, Πλιάγκας, Παναγιώτου, Μούμος, Κουσιάς, Σαλγκάμης(80’ Γαδιτσάκης), Αμαρλαριώτης(70’ Αντωνόπουλος), Χατζηλιάδης(75’ Βίλλης), Χατζής.

Γιώργος Μητσιούλης