Βαθμολογία

Καθάρισε με ένα γκολ η Αστραπή

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Αστραπή Νέας Πολιτείας, που κατάφερε να επιβληθεί μέσα στην Νίκαια, της τοπικής ομάδας με το φτωχό μεν, πλην ουσιαστικό 0-1 και να πάρει έτσι ακόμα ένα τρίποντο, στον φετινό μαραθώνιο της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, με το πέναλτι που κέρδισαν, το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ακόμα μια ήττα.

Η ομάδα της Λάρισας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησε από την αρχή το γκολ, με αποτέλεσμα να χάσει κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με τους Αποστόλου, Αρσένη και Σουλτούκη, που δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42ο λεπτό, η Αστραπή κέρδισε ένα φάουλ με τον Αρσένη να εκτελεί και να βρίσκει τον Ψωμολιά μέσα στην περιοχή, που με ένα γύρισμα έκανε το 0-1 για την ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος της συνάντησης.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και έτσι κέρδισαν ένα πέναλτι με τον Χριστοδούλου στο 75’, με το οποίο θα μπορούσαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, ανέλαβε ο Τριανταφυλλόπουλος, όμως αστόχησε, με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρύνεται. Έτσι, το σκορ παρέμεινε στο 0-1 για την ομάδα της Αστραπής, που πλέον πλησιάζει αρκετά τις πρώτες θέσεις έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Χούσα, Δεμέστιχας, Μπακαρτζής, Πανδρεμένος(70’ Σακελλαρίου), Γκουζιώτης(85’ Καραφέριας), Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Γκατζούλης Λ.(75’ Ανδρεόπουλος).

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Καψιώχας, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Ζαφειρούλης, Φλώρος, Μπαντζέλας, Σουλτούκης, Καλτσάς(90’+2’ Τάτσιος), Αρσένης(80’ Κυριάκος), Αποστόλου(90’ Κολιοφούτης).

Γιώργος Μητσιούλης