Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Σε Μαρμαρίνη και Έλαφο τα περισσότερα γκολ

Ο Θερμαϊκός Στομίου πέρασε από την έδρα του Χειμάρρου-Πεντάρα η Έλαφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

 

«Πέταξε» στην πρώτη του νίκη

Με σκορ 1-0 ο Αετός Αετολόφου, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην ιστορία του, απέναντι στον Όλυμπο Αιγάνης, τον οποίο και κέρδισε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0, όμως στο δεύτερο η ομάδα του Αετολόφου, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ντελή και να κάνει το 1-0 κατακτώντας έτσι το πρώτο τρίποντο στην ιστορία της. Από την άλλη, η ομάδα της Αιγάνης, προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και έτσι το παιχνίδι έληξε υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αιγάνης θέλει να ευχαριστήσει την γηπεδούχο ομάδα του Αετολόφου για την άψογη φιλοξενία της, ενώ συγχαίρει και την διαιτησία που ήταν άψογη.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος, Χριστοδούλου, Γιούλι, Ριζάκης, Χλωρός, Ρήγας(80’ Αδάμος), Περόι, Περκέτσι, Παζάρας, Χατζής(70’ Αναγνωστόπουλος), Βουγιούκας(46’ Ζαφείρης).

 

Ακόμα μια ισοπαλία για τον Μελιβοιακό

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο σκορ για την ομάδα του Μελιβοιακού, που αυτήν την αγωνιστική αντιμετώπισε την Δόξα Αμυγδαλής, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με τελικό σκορ το 1-1.

Η ομάδα της Μελιβοίας, είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με Μπικιώτη και Παπαδήμο. Τελικά, στο 40’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αχιλλέας Μαλαχτάρης βρήκε τον Οδυσσέα Γραμμένο και αυτός έκανε το 1-0 για τον Μελιβοιακό. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65’ όταν ο Μπικιώτης έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα, ο Μελιβοιακός θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, όμως το σουτ του Μπάτσικα στο 80’ κατέληξε στο δοκάρι.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Μπάτσικας, Ρέντζας, Παπαρίζος Ρ., Δημητρούλης, Ζέστος(70’ Πασιάς Α.), Γραμμένος, Μαλαχτάρης(80’ Γκουντάρας), Παπαρίζος Μ., Λαδάς, Κανδυλάρης Γ.(46’ Κανδυλάρης Β.).

Δόξα Αμυγδαλής: Μανώλας, Χατζησάββας, Μπραχελίκα, Ανδρέου Αγγ., Τσικούρας, Στεφανούλης, Καματέρης(75’ Ντάφος Π.), Μπικιώτης, Ντίνας, Ανδρέου Δ.(40’ Παπαδήμος Θ.), Ντάφος Ι.

 

Κυριάρχησε η Έλαφος

Με το εντυπωσιακό 5-0, επικράτησε η Έλαφος του Ορφέα Λάρισας, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε αυτό το σκορ, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία.

Ο Δέλλας, άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό του αγώνα, ενώ στο 37’ ο Τρουλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας άθελα του το 2-0. Με την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Γουργιώτης πήρε το όπλο του και έκανε το 3-0, ενώ πέτυχε ακόμα δύο προσωπικά τέρματα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Συγκεκριμένα, ο ίδιος παίκτης στο 52’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού.

Έλαφος: Κοσμάς, Τζήκας, Τσατσανάκος, Αναγνώστου Σ., Χριστοδούλου Ε.(70’ Μάνδαλος), Ζυγογιώργος, Στόβα(50’ Χριστοδούλου Ν.), Μπρούσιας, Γινάτης, Γουργιώτης, Δέλλας(87’ Αναγνώστου Ε.).

Ορφέας: Μπραχουσάι, Οικονόμου(30’ Νότας Β. λ.τ.), Στημονιάρης, Καϊάρας, Παπαδημητρίου, Τρουλάκης(70’ Μπουρνάκας λ.τ.), Φαρμάκης, Μπαλάς(65’ Πνευματικός), Νότας Κ., Μπουρίκας, Νεχαλιώτης.

 

Απέδρασε από την Μαρμαρίνη ο Θερμαϊκός

Με το τρίποντο της νίκης κατάφερε να φύγει μέσα από το γήπεδο της Μαρμαρίνης ο Θερμαϊκός Στομίου, που κέρδισε την τον γηπεδούχο Χείμαρρο με σκορ 2-4 και πήρε έτσι το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 43ο λεπτό, ωστόσο δεν πρόλαβαν να το χαρούν πολύ, μιας και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην αμέσως επόμενη φάση, όταν ο Ταπατάς Γ., δοκίμασε ένα σουτ και στην επαναφορά της μπάλας ο Οικονόμου Ρ., έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Στομίου κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, όταν στο 62ο λεπτό ο Αλβανός Κ., έκανε το 1-2. Στο 65ο λεπτό ο Ρίζος Οικονόμου εκτέλεσε ένα φάουλ και στην επαναφορά ο Γιάννης Τσιάρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Στο 79’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Αλβανός Κ., στο 86ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Στομίου, αφιερώνει την νίκη αυτήν στον πρόεδρο της, Βασίλη Γιακουβή, με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Αλβανός Σ., Καρέτζος(Θεοδώρου Α.), Θεοδώρου Γ., Αλεξίου, Ταπατάς Κ., Τσιάρας Ι., Οικονόμου Ρ., Τσιάρας Δ., Πολύζος(87’ Οικονόμου Χ.), Ταπατάς Γ.(46’ Αλβανός Κ.)

*Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μελιβοιακό και Δόξα Αμυγδαλής(1-1).