Βαθμολογία

«Ψήλωσε» η Λάρισα 88’

Με σκορ 1-0 η Λάρισα 88’ επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα της Φλόγας Ευαγγελισμού σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανθούπολης. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτης του Γιάννη Τσιούρβα κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Ευαγγελισμού με ένα γκολ του Βασίλη Μακρή (σουτ έξω από την περιοχή) στο 80’ και να πανηγυρίσουν στο φινάλε τη νίκη. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και μάλιστα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες αφού στο 80’ αποβλήθηκε ο Κίκε και στο 90’ ο Ντέλιος.

Στο 25’ ο Κωνσταντίνου εκτέλεσε το φάουλ για τους γηπεδούχους και ο Καουνάς με κεφαλιά στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και παραλίγο να είχαμε αυτογκόλ. Στο 43’ από σέντρα, ο Φίλογλου πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Λάρισα ’88 (Γιάννης Τσιούρβας): Γκούλιος, Διαμάντης, Ναστούλης, Σδράλης, Νταμπάλης, Κωνσταντίνου, Φίλογλου, Τατσόπουλος (81’ Τσάτσος), Μπουφίκος (70’ Μακρής), Σπυρόπουλος (46’ Ζάχος).

Φλόγα Ευαγγελισμού (Θανάσης Κούκος): Τσόγιας, Τσιάκος, Καουνάς, Παππάς, Κίκε, Παπαθανασίου (75’ Μουστάκας), Κορδέλης, Κούκος, Διαμαντάκος (85’ Κόκκινος), Σακελάρης, Ντέλιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντοβασίλης Ν., Μπόλος Γ., Παλαμίδας Ν.