Βαθμολογία

Συνέχισε νικηφόρα η Χαραυγή!

Η Χαραυγή απέσπασε ακόμη μία νίκη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Θεσσαλικού, για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Αυτή τη φορά νίκησε τον Άρη Διλόφου με σκορ 3-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους όμως να έχουν την ουσία και να παίρνουν στο φινάλε τη νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ολική ανατροπή μετά τη μείωση του σκορ, όμως δεν κατάφεραν και μάλιστα είχαν και τέσσερις βασικές απουσίες κάτι που τους κόστισε στο τέλος.

Στο 15’ ο Παππάς με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 61’ ο ίδιος παίκτης με την εμπειρία του διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με σουτ μέσα από την περιοχή αυτή τη φορά.

Στο 85’ ο Ρεντινόπουλος μείωσε από τα έντεκα βήματα σε 2-1. Το πέναλτι το κέρδισε ο Χαμορούσιος από τον Χασιώτη. Στο 90’ ο νεαρός Πετράκης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε ένα δυνατό σουτ από έξω δεξιά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Χαραυγή: Ράϊδος, Περιτογιάννης, Χασιώτης, Μακρής, Ζυγούρης (75’ Αλέξι), Κουτζιαμπασούλης, Πετράκης, Παππάς, Βαρσάμης, Τσανάς, Λάτα.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας, Σουλιώτης, Συργκάνης, Ανυφαντής, Χαμορούσιος, Λεβέντης, Μπακόλας, Ρεντινόπουλος, Τορμούσογλου, Πιτσάβας (55’ Νότης), Ιορδανίδης (75’ λ.τ. Λάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Δημήρης Λ., Καλέμι Ο.