Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Γκολ με το τσουβάλι στα Φάρσαλα

«Έκλεψε» την παράσταση ο νεαρός Τζέκας από το Νέο Περιβόλι με τρία δικά του γκολ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Μαυροβούνι - Ατρόμητος Βαμβακούς 1-2

Σε ένα παιχνίδι όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και για τις δύο ομάδες οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι με σκορ 1-2. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, απλά κατάφεραν οι γηπεδούχοι να μειώσουν το σκορ. Στο 25’ προηγήθηκε η Βαμβακού όταν ο Νεγιάνης έξω από την περιοχή έκανε ένα ωραίο σουτ στο «γάμα» και έτσι άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 30’ όταν ανατράπηκε ο Αζάς για τους φιλοξενούμενους, έχουμε μια αμφισβητούμενη φάση. Στο 33’ ο Νεγιάνης από πλάγια θέση σούταρε άουτ. Στο 40’ για τους γηπεδούχους ο Νίτσας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος τον έκλεισε το οπτικό πεδίο.

Στο 60’ μετά από διείσδυση του Φλώρου από ατομική προσπάθεια παίζοντας το ένα – δύο με τον Στεργιόπουλο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και έκανε το 0-2. Στο 85’ το Μαυροβούνι κέρδισε πέναλτι ο Μπάγκας Αρσένης, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ευαγγέλου και διαμόρφωσε το 1-2. Και στο 90’ ο Μπάγκας Αρσένης ξανά έχασε μοναδικό τετ α τετ.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου (50’ Αθανασίου), Νότας, Μπάγκας Αχιλλέας, Σταυροθεόδωρος, Τατσέλος, Μπάγκας Αρσένης, Νταλαγιώργος (45’ Πάτας), Μανίκας, Πιτσούλης (70’ Ευαγγέλου), Νίτσας.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Αρσενόπουλος, Φλώρος, Γκούνης, Γκόβαρης, Παπαγεωργίου, Λούκουτος (85’ λ.τ. Μαργαριτόπουλος), Καραγιάννης (60’ λ.τ. Ιακωβάκης), Αζάς, Νεγιάνης (65’ λ.τ. Ακρίβος), Στεργιόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης Δ., Δεληγιάννη Ε., Γκανάτσιου Ε.

 

Ζωοδόχος Πηγή - Νίκη Κρήνης 3-1

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Απ’ την άλλη η νεοσύστατη ομάδα της Νίκης Κρήνης, έδειξε καλύτερα στοιχεία σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, παρουσιάστηκε βελτιωμένη και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί μόλις στο 20’. Από εκεί και πέρα όμως οι γηπεδούχοι είχαν πολλές φάσεις, έκαναν δύο γκολ και κατάφεραν να κερδίσουν.

Στο 17’ για την Κρήνη φάουλ του Καραλευθέρη, βρήκε οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης κατέληξε σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά, κόρνερ ο Θεοχαρόπουλος, πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 20’ από κόρνερ του Θεοχαρόπουλου, πήρε την κεφαλιά ο Καραλευθέρης και έκανε το 0-1. Στο 30’ σουτ ο Πουλαράκης, η μπάλα πήγε λίγο άουτ.

Στο 32’ για τους γηπεδούχους ο Ζιάρκας έκανε σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 1-1. Στο 38’ απευθείας εκτέλεση του Τσάμπα, δοκάρι και γκολ (2-1). Στην επόμενη φάση, ο Μελανός τετ α τετ λίγο άουτ. Στο 41’ σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, βγήκε ο Αγγελουσόπουλος, η μπάλα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42’ με σέντρα από την μεγάλη περιοχή, βγήκε ο Μπανιάς τετ α τετ και έκανε το 3-1. Στο 62’ ο Μπανιάς έκανε το σουτ εξ’ επαφής η μπλόκαρε όμως ο κίπερ. Μετά από τρία λεπτά ο ίδιος παίκτης έστειλε την κεφαλιά δίπλα από το δοκάρι. Για την Κρήνη στο 65’ ο Μακρυγιάννης, έκανε ένα σουτ που πέρασε άουτ. Στο 70’ ξανά για τους φιλοξενούμενους ο Ζησόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 76’ ο πολύ καλός Μελανός (16 ετών) έκανε ένα ωραίο σουτ, αποσόβησε τον κίνδυνο ο τερματοφύλακας. Στο 82’ ο Τσιάμης με σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Και στο 90’ φάουλ του Δημητρόπουλου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.   

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Μπύρος Χ., Φαρασαλής, Αποστολίδης (84’ Μαμπλέκος), Αγγελουσόπουλος Β. (70’ Αγγελουσόπουλος Χ.), Μπανιάς, Τσιάμπας, Τσιάμης, Ζιάρκας, Μελανός (80’ Δημητρόπουλος), Κανατούλας Σ.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας, Καραγιάννης Α., Νταφόπουλος Αθαν. του Κων/νου, Καραλευθέρης, Ζησόπουλος, Ζαμπούνης, Τσαρδάκας (34’ λ.τ. Καραστέργιος, Πουλαράκης, Θεοχαρόπουλος, Μακρυγιάννης, Μαργαριτόπουλος (70’ Κεχαγιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμούστος Α., Παραφέστας Δ., Μπούτος Γ.

 

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Αστέρας Νέου Περιβολίου 1-7

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, η ομάδα του Αγίου Γεωργίου έχει την μοναδική δικαιολογία ότι απουσίαζε ο βασικός της τερματοφύλακας. Έτσι λοιπόν δέχθηκε επτά γκολ από την πολύ καλή ομάδα του Νέου Περιβολίου, όπου κάθε φάση που έκανε σημείωνε και γκολ. Ο Τζέκας που είναι 17 χρονιών μάλιστα σημείωσε χατ τρικ. Στο 24’ μετά από πάσα του Διάλα με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, στο 46’ μετά από ασίστ του Διάλα πλάσαρε εύστοχα και στο 88’ σουτ με ωραίο πλασέ. Στο 25’ για τους γηπεδούχους ο Τσάτσος έχασε εξ’ επαφής μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Στο 30’ ο Κουκουτής για τους γηπεδούχους τετ α τετ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 38’ ο Τσάτσος μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά και σούταρε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Στο 55’ ο Τσάτσος ξανά πήρε την μπάλα μετά από ωραία εναλλαγή Καραχάλιου – Κουκουτή, ο τελευταίος έδωσε στον Τσάτσο και σημείωσε το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του. Τα υπόλοιπα γκολ για το Νέο Περιβόλι σημείωσαν δύο ο Παπανικολάου στο 60’ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και στο 82’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ ο ίδιος παίκτης στην αριστερή γωνία. Στο 80’ ο Αδάμου με πλασέ στην απέναντι γωνία σκόραρε και το κερασάκι στην τούρτα στο 85’ ο Μαμαλούδης με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Μαγαλιού.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Τριανταφύλλου, Δημακόπουλος (60’ Πάνος), Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής (88’ Γρίβας), Καραλόπουλος, Τσάτσος, Κουκουτής, Καραχάλιος, Ζησόπουλος (70’ Τρίγκας).

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Ματσακούλης, Αργύρης, Λιντέρης, Χασιώτης, Τσουμπέκας, Σκλαβενίτης (66΄Κόκκας), Τζέκας, Δημακόπουλος (80’ Μαγαλιός), Παπανικολάου, Μαμαλούδης, Διάλας (62’ Αδάμου).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος Η., Καλισόπουλος Γ., Τέγος Δ.

 

Άρης Χαράς - Σταυραετός Σταυρού 3-0

Μες στην τρελή χαρά ήταν η ομάδα του Άρη μιας και κατάφερε να πάρει τη νίκη με το ευρύ σκορ 3-0 επί του Σταυραετού Σταυρού, έχοντας σε μεγάλα κέφια του Μαρνταβάϊ – Παπανικολάου και χάνοντας και πολλές ευκαιρίες. Αντίθετα η ομάδα του Σταυραετού δεν απείλησε παρά μόνο στο 75’ και στο 80’ όταν ο Νταρανάς είχε δοκάρι.

Στο 20’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι, εκτέλεσε ο Μαρνταβάϊ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά όμως ο Παπαγιάννης άνοιξε το σκορ. Στο 25’ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση ο Παπανικολάου, έκανε το 2-0. Στο 35’ ο Παπανικολάου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Στο 40’ ο Μαρνταβάϊ είχε μεγάλη ευκαιρία, βρέθηκε τετ α τετ όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 50’ ο πολύ καλός Μαρνταβάϊ σουτ μέσα στην περιοχή, έκανε το 3-0. Και στο 60’ και 70’ το αχτύπητο δίδυμο Παπανικολάου – Μαρνταβάϊ έχασαν δύο τετ α τετ.  

Άρης Χαράς: Κατσούλης, Ακριβοσούλης, Παπαγιάννης, Τσιτσιφλής (60’ Τουρλακόπουλος), Σπανός (65’ Μελετιάδης), Κονατσιώτης, Κόντης (45’ Λιόπας), Φυτιλής, Μαρνταβάϊ, Αθανασίου, Παπανικολάου.

Σταυραετός Σταυρού: Γιαννούκος, Κανατούλας, Καρατοσίδης, Παλάσκας, Ρουμελιώτης, Νταβέλης, Νταρανάς, Γκριτζιμάλης, Ψαλίδας, Τσίσος, Πατσιούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκέτος Τ., Κουκούλης Α., Κυρατζής Γ.

*Η πρώτη εικόνα είναι του Άρη Χαράς και η δεύτερη του Ατρόμητου Βαμβακούς, από τα παιχνίδια του Σ/Κ. Ευχαριστούμε τα σωματεία για την πολύτιμη βοήθειά τους και περιμένουμε στο info@ athleticlarissa.gr να μας στέλνετε εικόνες και τα υπόλοιπα σωματεία του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.