Βαθμολογία

Τα Βούναινα είχαν τον «Άγιο»

Σε ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι το πρωί της Κυριακής, τα Βούναινα είχαν τον «Άγιο» με το μέρος τους και κατάφεραν να αποδράσουν με το «διπλό» από μια καυτή έδρα και έναν μαχητικό Άγιο Θωμά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, τα Βούναινα από την αρχή μπήκαν πολύ δυνατά, κατάφεραν να πατήσουν γερά στο γήπεδο, ο Άγιος Θωμάς έπαιζε δυνατό και καλό ποδόσφαιρο όμως πριν την εκπνοή του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Στην επανάληψη για ένα μεγάλο μέρος ο Άγιος Θωμάς είχε την υπεροχή όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί όταν χάνονται ευκαιρίες, προς το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου, τα Βούναινα τριπλασίασαν τα τέρματά τους. Έτσι λοιπόν το σκορ (0-3) αδικεί την ομάδα του Αγίου Θωμά η οποία το πάλεψε μέχρι τέλους.

Το φιλμ του αγώνα

13’ Από φάουλ του πολύ μαχητικού Τσαπράζη Σταύρου πήρε την κεφαλιά ο Παλάσκας και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29’ Ο Καλούσης ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

30’ Από απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Καραγιάννης στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45’ Φάουλ ο Τσαπράζης Σ., πήρε ο Φαρμάκας την μπάλα και με σουτ έκανε το 0-1.

46’ Ο Σαλοκάνας για τους γηπεδούχους με όμορφο πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα.

51’ Ωραίο σουτ του Τσαπράζη Κώστα, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Μερτζανίδης έστειλε την μπάλα άουτ.

87’ Ο Λεμονής με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2.

90’ Από πάσα του Λεμονή, πήρε ο Δαούλας και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3.

Άγιος Θωμάς: Λιούτας, Τσιάρας (85’ Τσιτσιούμης), Πανέτσος, Μηλιώνης, Μπρατζιάλης Β., Πρασσάς, Καλούσης, Αραπατσάκης (75’ Ευαγγέλου), Καρασίμος (30’ λ.τ. Νεράτζης), Καραγιάννης, Σαλοκάνας.

Βούναινα: Καραποστόλης, Γκουντουμάνης, Τριτόπουλος, Φαρμάκας, Παλάσκας, Σάλτας, Γκέκας (62’ Λεμονής), Τσαπράζης Σ., Τσαπράζης Κ. (89’ Κωσταρέλος), Τζιάτζιος (78’ Δαούλας), Μερτζανίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Α., Κοντοβασίλης Ν., Καλέμης Β.