Βαθμολογία

Ασταμάτητο το Χειμάδι

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας εντός έδρας και πέτυχε έτσι το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ. Οι παίκτες του Θανάση Κολονιώτη τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο πολύ καλό νεανικό σύνολο της Ομόνοιας, ωστόσο με ένα τέρμα του Τσαγκούλη Β. στο 65΄κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και είχαν δοκάρι στο 10' σε σουτ του Λίταινα Α..

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 27', όταν από σέντρα του Ζησόπουλου, ο Καραντώνης Γ. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Χειμαδίου είχε αρκετές ευκαρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο κυρίως με τα σουτ του Νούσιου στο 35' και του Ζησόπουλου στο 40'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Ομόνοια, που ισοφάρισε στο 46' σε 1-1 με πλασέ του Θανάση, έπειτα από σέντρα Γιαννακού.

Όμως, στο 65' ο Τσαγκούλης Β. από πλάγια θέση και μετά από πάσα του Καραντώνη Γ. πέτυχε το 2-1 δίνοντας νέο προβάδισμα στον Ολυμπιακό, που είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 80' σε σουτ του Καραντώνη Γ.

Στα τελευταία λεπτά η Ομόνοια είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει κυρίως με τους Γκώνα, Κυριακίδη και Αγγλόπουλο. Μπορεί τα πιτσιρίκια της Ομόνοιας να έκαναν το Χειμάδι να καρδιοχτυπήσει, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν τελικά την νίκη που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Τσαγκούλης Κ., Καραντώνης Λ., Πότσης, Γκοργκόλης, Γκόλαντας, Καραντώνης Γ. (85' Κοντογιάννης), Νούσιος, Λίταινας Α. (70' Σεβδαλής), Λίταινας Μ., Ζησόπουλος (55' Τσαγκούλης Β.).

Ομόνοια Λάρισας (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Σέντζας, Αγγλόπουλος, Κόκοβας, Μπίλλης, Θανάσης (80' Στραβέλας), Γιαννακός, Γκώνας (55' Πιτσίλκας), Κυριακίδης (70' Βαλιάκος), Μπέτσης.

Διαιτητές: Φακής Γ., Γκόγκος Η., Τσιαπλές Σ.