Βαθμολογία

Ανακάμπτει ο Δολιχιακός!

Μπορεί να μην ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο η ομάδα του Δολιχιακού το φετινό πρωτάθλημα, όμως ο χρόνος δείχνει να είναι υπέρ του αφού καταφέρνει πλέον να συνδυάζει το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα. Την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε στο γήπεδό του Κίσσαβου Συκουρίου με σκορ 2-1.

Ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με ωραίες φάσεις και τρία γκολ. Η νίκη κρίθηκε στην λεπτομέρεια με τους γηπεδούχος να χαμογελάνε το φινάλε.

Στο 20’ σουτ του Βαρσάμη άουτ. Ένα λεπτό μετά, αυτογκόλ του Μαλιόπουλου και έγινε το 1-0. Στο 28’ μεγάλη ευκαιρία του Πικούλη με σουτ στο «γάμα» της εστίας απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας. Στο 29’ και 33’ δύο φάσεις για τους γηπεδούχους με τον Τσάτσο ο οποίος έκανε δύο σουτ απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας.

Στο 32’ για το Συκούριο μεγάλη ευκαιρία με τον Πικούλη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 54’ σουτ του Πικούλη ξανά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 60’ φάουλ του Γκανάτσιου, το έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας. Στο 71’ ο Αλεξανδρίδης έκανε ωραίο σουτ απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας.

Στο 73’ ο Γκόγκορας έκανε με πλασέ το 2-0. Στο 74’ ο Σουγλής Σ. δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 78’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ και έκανε το 2-1. Και στο 92’ ο Τόπης έκανε ένα ωραίο σουτ η μπάλα πέρασε όμως άουτ. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 68’ ο Κάτσας για το Συκούριο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Δολιχιακός: Θεοδωράκης, Μπέλτσιος, Κατσαμήτας, Σαπάκος, Τριανταφύλλι, Σουγλής Σ., Ράμμος (46’ Καϊμακάμης), Παναγιώτου, Σουγλής Κ., Γκόγκορας (88’ Παπακωνσταντίνου Β’), Τσάτσος (78’ Σουγλής Ζ.).

Κίσσαβος Συκουρίου: Μαλιόπουλος, Βαρσάμης (46’ Κώτσιας Α.), Γκανάτσιος, Τόπης, Κάτσας, Νεμπεγλέρας, Θέμελης (74’ Καραποστόλης), Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν., Κορδέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος Α., Γκρέτσης Β., Ρεντόπουλος Ι.)

Βάσω Γκατζούλη