Βαθμολογία

Πεντάρα για την Κυψέλη!

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε η ομάδα της Κυψέλης τον Μυραϊκό στο τελικό 5-2 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής. Η ομάδα της Κυψέλης παρουσιάστηκε πολύ καλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο είχε φάσεις και μετουσίωσε τις πέντε σε γκολ.

Προσωπική επιτυχία για τον Χατζηλαδά ο οποίος σημείωσε τρία γκολ στην αναμέτρηση, τα δύο με ατομική του προσπάθεια. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσιάστηκαν καλοί και απλά κατάφεραν να μειώσουν με δύο τέρματα.

Στο 20’ κέρδισε πέναλτι ο Κασιός, το εκτέλεσε ο Χατζηλαδάς και έγινε το 1-0. Στο 25’ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Στο 35’ ο Νέστορας βρέθηκε τετ α τετ με το αντίπαλο τέρμα και έκανε το 1-1.

Στο 55’ προηγήθηκε ο Μυραϊκός με τον Σταματόπουλο ο οποίος έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 1-2. Στο 60’ ο Κασιός σέντρα από αριστερά και ο ίδιος κάνει το 2-2. Στο 65’ ο Χατζηλαδάς πήρε την μπάλα από απόκρουση από φάουλ και με σουτ έκανε το 3-2.

Στο 70’ ο Χατζηλαδάς με ωραίο διείσδυση σούταρε και έκανε το 4-2. Και στο 75’ ο Χατζηλαδάς με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το τελικό 5-2. 

Κυψέλη: Κουκοφίκης, Ζιώμπορας, Θεοδωρόπουλος, Μπαλάς, Κοκότσικας, Γούσης (46’ Μπακάλης), Χατζόπουλος (60’ Χριστιανός), Κασιός, Γουρνάρης (80’ Ζημιανίτης), Χατζηλαδάς, Τσαπάζης.

Μυραϊκός: Καραφέριας, Χασιώτης, Ασημακόπουλος, Αθανασίου, Μπαντούλης, Νέστορας (45’ Αετόπουλος – 75’ λ.τ. Αρχοντής), Παπαχρήστου, Τσιάρας, Νικολακούλης, Καμαγιάννης (45’ Σταματόπουλος), Χουλιάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μακρής Κ., Δεληγιάννη Ε., Πρακατές Σ.)

Βάσω Γκατζούλη