Βαθμολογία

«Τρένο» χωρίς σταματημό ο Απόλλων Βρυσιών

Ο τεχνικός του Απόλλων Βρυσιών κ. Τασιούλης Λεωνίδας

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετές φάσεις, ο Απόλλων Βρυσιών επικράτησε του Ολυμπιακού Αμπελιάς με σκορ 2-1 το πρωί της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ. Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λάμπρου στο 60’ για εξύβριση. Στο 80’ ο Γαϊτανίδης πάλι για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Και για την Αμπελιά στο 68’ ο Τολιόπουλος δέχθηκε την απευθείας κόκκινη για βίαιο παίξιμο.

Μόλις στο 9’ ο Βαϊτσης ανέκοψε τον Ζαχαράκη σε μια αμφισβητούμενη φάση για τους φιλοξενούμενους. Στο 10’ σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 17’ ο Ζητούνης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο 24’ μια ατομική προσπάθεια του Ζαχαράκη απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 25’ ο Αρβανιτοζήσης Δ., πλάσαρε αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας. Στο 41’ ο Αρβανιτοζήσης Γ. απέφυγε τον τερματοφύλακα και με κάθετη μπαλιά έκανε το 1-0.

Στο 55’ ο Πουλάκογλου παίζοντας το ένα – δύο με Ζαχαράκη έκανε το 1-1. Στο 60’ και 63’ ο Ζαχαράκης είχε δύο ωραίες προσωπικές ενέργειες η μία πέρασε άουτ και η άλλη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 65’ σουτ του Ζητούνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 78’ ο Αρβανιτοζήσης Γ. από δεξιά έδωσε πάσα στον Αρβανιτοζήση Δ. και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 82’ ο Τσιτσικλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Στεργιόπουλος είχε δύο χαμένες ευκαιρίες μετά από κόρνερ. Και στο 90’ ο Αρβανιτοζήσης Γ. έκανε ένα προσωπικό «σόλο» έδωσε τη μπάλα στον Αρβανιτοζήση Δ. ο οποίος αστόχησε από πολύ κοντά.

Απόλλων Βρυσιών: Στεφανής, Μπερσιάνης (80’ Τσιτσικλής), Βαϊτσης, Καραντάκης (75’ Θεοδώρου), Γιαντσίδης, Γαϊτανίδης, Μπακογιάννης (55’ Λάμπρου), Ζητούνης, Αρβανιτοζήσης Γ., Αρβανιτοζήσης Δ., Μπουρίκος.

Η φωτογραφία μας στάλθηκε από την ομάδα της Αμπελιάς

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Γκοντοβάς, Ντίνος, Τολιόπουλος, Ακρίβος, Παναγιωτόπουλος, Μπατσκίνης, Πουλάκογλου, Κατσαρός (78’ Στεργιόπουλος), Ζαχαράκης, Μπρόζος (88’ Κωστόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Διαμαντής Χ., Γούλας Ι.

Βάσω Γκατζούλη