Βαθμολογία

«Σεβασμό, όχι φόβο απέναντι στην ΑΕΛ»

Την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του εξέφρασε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του Αγροτικού Αστέρα και ζήτησε από τους ίδιους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι της Δευτέρας (20/10) με την ΑΕΛ στο Εύοσμο. Αναλυτικά η συνέντευξη του τεχνικού του Αγροτικού Αστέρα:

- Παναγιώτη να ξεκινήσουμε από την υγεία των ποδοσφαιριστών μας. Σε ποια φάση βρίσκεται η αποθεραπεία των Βούγιοβιτς-Καραντασιάδη και αν υπάρχουν νεότερα προβλήματα;

«Οι Καραντασιάδης και Βούγιοβιτς σε λίγο καιρό θα’ναι ετοιμοπόλεμοι και μάλλον ο πρώτος από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι 100% έτοιμος. Ο Βούγιοβιτς θα αργήσει μία εβδομάδα ακόμα. Ευτυχώς όλοι οι άλλοι θα είναι καλά και νομίζω ότι θα είναι αρκετά πεισμωμένοι από την ήττα στη Λαμία».

- Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάποια στοιχεία της ομιλίας σου προς τους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Δευτέρας;

«Στη Λαμία εμφανίσαμε ξαφνικά όλοι μαζί πολλά από τα μειονεκτήματα μας και αφήσαμε έξω από το γήπεδο τα προτερήματα μας. Είναι επιτακτική η ανάγκη να εμφανίσουμε και πάλι το καλό εαυτό μας».

- Η ΑΕΛ γνωρίζουμε ότι είναι επίδοξη διεκδικήτρια ανόδου. Δώσε μας μία πιο ποδοσφαιρική προσέγγιση της επερχόμενης αντιπάλου του Αγροτικού Αστέρα.

«Είναι μία ομάδα που μέσα στον αγωνιστικό χώρο ζητάει πολλά στοιχεία από το σύγχρονο ποδόσφαιρο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ταυτόχρονα, έχει παίκτες με την απαραίτητη ποιότητα για να υλοποιήσουν τα πλάνα του προπονητή. Απέναντι της απαιτείται να δείξουμε σεβασμό, αλλά όχι φόβο!».

- Τονίζεις πάντα την εμπιστοσύνη σου προς τους ποδοσφαιριστές σου και ότι ακόμα δεν έχουν δείξει το καλύτερο τους πρόσωπο. Είναι η αναμέτρηση της Δευτέρας η κατάλληλη στιγμή για να το δείξουν και με τη στήριξη των φιλάθλων του Αστέρα;

«Θα επαναλάβω και πάλι ότι έχω καλούς παίκτες. Τη Δευτέρα όμως πρέπει να τους δώσει και μία επιπλέον ώθηση ο κόσμος του Ευόσμου!».