Βαθμολογία

Ξεκίνημα με Χ για την Κοιλάδα

Η ομάδα που τρέλανε κόσμο με τις κινήσεις της στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, Α.Ο. Κοιλάδος δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας με τον Χυρετιακό Δομένικου, που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Καζάνι, όμως τα γκολ του δεν στάθηκαν αρκετά για τους χαρίσουν την νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς και στο 25' έχασαν τετ-α-τετ, όταν ο Τσικούρας Ζ. βγήκε μόνος του, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ομάδα του Βασίλη Ζυγούρη απείλησε και στο 27', όταν το απευθείας φάουλ του Σανίδα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα όμως, στο 28' ο Καζάνι ήταν αυτός που με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζησόπουλου άνοιξε το σκορ για την Κοιλάδα. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τους Σαρούδη Δ. και Χατζημπύρο.

Ο Χατζημπύρος είχε και χαμένο τετ-α-τετ στο 50'. Και αφού η Κοιλάδα δεν πετύχαινε δεύτερο γκολ, ήρθε ο Σανίδας στο 53' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής να φέρει το ματς στα ίσια για το Δομένικο.

Στο 65' η Κοιλάδα πήρε και πάλι το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ Καζάνι για το 1-2, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 80' ο Τσικούρας Π. με ωραία ενέργεια και σουτ από δεξιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για το Δομένικο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις

Χυρετιακός Δομένικου (Βασίλης Ζυγούρης): Ιωαννίδης, Δαλώσης, Καραγκούνης, Αλιαπούλιος, Τσικούρας Ζ. (75' Τζιούρβας), Τσιανάκας (65' Τσούτσος), Κυπαρίσσης, Φούντας, Τσικούρας Π., Ψύρρας, Σανίδας.

Κοιλάδα (Βαγγέλης Μάνος): Σδράλης, Τσιμπανούδης, Σαρούδης Αρ., Τσιαδήμος, Ανδρεάκης Ι., Γουγουλούλης (73' λ.τ. Μπαρμπούτης), Αβραμούλης, Σαρούδης Δ. (60' Σκουλίδης), Χατζημπύρος, Καζάνι, Ζησόπουλος (80' Κολότσιος).

Διαιτητές: Ντίνου Φ., Λανάρα Ε., Μίχος Δ.