Βαθμολογία

Με έξι αστραπές τα Δελέρια!

Η Αστραπή Δελερίων έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΛ, αφού διέλυσε εκτός έδρας την νεοσύστατη ομάδα της Νίκης Μιχαήλ με το εντυπωσιακό 6-1! Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ελμάζι που πέτυχε χατ-τρικ και τον Γιώργο Ντιντόκα που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Ελμάζι ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 17' και έδωσε το προβάδισμα στην Αστραπή, ενώ στο 21' ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2.

Η Νίκη Μιχαήλ μείωσε προσωρινά στο 23' σε 1-2 με τον Λαζάρου, όμως στο 36' ο Ελμάζι πέτυχε χατ-τρικ και μαζί το 1-3 για την ομάδα των Δελερίων.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 40', ο Ντιντόκας Γ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.  Ο Γιώργος Ντιντόκας όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 75' σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς για το 1-5.

Το τελικό 1-6 για την Αστραπή διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Βασιλειάδης με εκτέλεση πέναλτι.

Οι συνθέσεις

Νίκη Μιχαήλ (Θανάσης Γεωργαντάς): Μαρκίν, Αθανασόπουλος (40' Σαπουνάς Γ.), Σβίλιας, Κατσαρός, Ραπτόπουλος, Κωφός (80' Στεργιούλας), Τσουμάκας, Τζιαμαλής, Λαζάρου, Σαπουνάς Ν. (70' Γραβάνης), Αγγελακόπουλος.

Αστραπή Δελερίων (Βασίλης Γιοβανόπουλος): Κοκολάρας, Καρράς, Γκατζούλης, Γκαμπέτας, Ντιντόκας Χρ., Σουλιώτης, Πετρίκης (75' Κουφοδήμος), Ραψανιώτης (65' Γκιόζι Ντ.), Ντιντόκας Γ., Βασιλειάδης, Ελμάζι.

Διαιτητές: Ρουπέλας Ι., Καραγιάννης Ν., Τσιαπλές Σ.