Βαθμολογία

Με το δεξί ο Κεραυνός Δρυμού

Ο Κεραυνός Δρυμού πέρασε νικηφόρα το μεσημέρι της Κυριακής από το γήπεδο του Θεσσαλικού επικρατώντας στην πρεμιέρα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) του νεανικού Προμηθέα με σκορ 0-3.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο 12’ ο Πατσούρας στην αντεπίθεση βρέθηκε τετ α τετ αλλά αστόχησε, στο 25’ με κοντινό πλασέ του Ζιώγα Κ. από σέντρα του Ζιώγα Δ. άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 30’ ο Πατσούρας νέο τετ α τετ μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 40’ ο Γκαντούνας Γ. εκτέλεσε φάουλ απευθείας η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58’ πάσα του Ζιώγα Κ. στον Δριστέλλα από κοντά με σουτ 0-2. Στο 62’ ο Πατσούρας σουτ μέσα στην περιοχή η μπάλα άουτ. Στο 71΄ο Δριστέλλας με σουτ έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ, όμως ο παίκτης στο 87’ τραυματίστηκε και έτσι ο Δρυμός ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το ματς.

Προμηθέας: Ιωαννίδης, Αθανασίου, Τεμπέλης (74’ Μάλλιος), Σκαφίδας, Σαπάκος, Γιαννιός (77’ Δημεράς), Πατσούρας, Καρκαντζιάς, Κάτσης, Δολμές, Ψύρρας (56’ Στεργιούλας).

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης, Ζιάρρας, Ζιώγας Κ., Γκαντούνας Θ., Δριστέλλας, Γκαντούνας Β., Ζιώγας Β., Ζιώγας Δ., Ζαρκάδης (46’ Κουτσοθεοδώρου), Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Θ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος Η., Καλισόπουλος Γ., Τσιρογιάννης Ι.).