Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Πολλά γκολ και θέαμα (αναλυτικά τα παιχνίδια)

Γκατζόγιας Δ. από την Δόξα Υπέρειας και Στεργιόπουλος από τον Ατρόμητο Βαμβακούς σημείωσαν από τρία γκολ ο καθένας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Δόξα Υπέρειας-Άρης Χαράς 5-0

Σαρωτική νίκη σημείωσε η Δόξα Υπέρειας στην πρεμιέρα της Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος) απέναντι στον Άρη Χαράς με σκορ 5-0. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα τρία από τα πέντε γκολ σημείωσε ο Γκατζόγιας Δημήτρης (23 ετών) που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο Άρης Χαράς δεν απείλησε και έτσι το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Στο 15’ για τον Άρη ο Παπανικολάου έκανε την προβολή η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ. Στο 19’ και στο 25’ δύο σουτ από τον Μαρνταβάϊ, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20’ ο Γκατζόγιας με σουτ μακρινό έκανε το 1-0. Στο 30’ σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Παπανικολάου απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας. Στο 40’ ο Γούναρης με σουτ κοντινό μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 50’ ο Γκατζόγιας Δημήτρης με ατομική ενέργεια έκανε το 3-0. Στο 70’ ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 4-0. Στο 80’ πάλι ο Γκατζόγιας Δ., μακρινό σουτ από πλάγια διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Δόξα Υπέρειας: Γκατζούρης, Τσιούρης Ν., Τσιούρης Κ. (60’ Γκατζόγιας), Τσιούρης Γ., Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Μανταλιάς, Γκατζόγιας Δ., Γούναρης, Τασιόπουλος, Κερμελίδης (75’ Κλιάφας).

Άρης Χαράς: Πλεξίδας (89’ λ.τ. Ανυφαντής), Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Σπανός, Κόντης (45’ Φυτιλής), Καρανίκας, Αθανασίου, Κονατσιώτης, Τασιόπουλος, Παπανικολάου, Μαρνταβάϊ (80’ Τσιτσιφλής).

Διαιτητική τριπλέτα: Μουτζουρούφης Α., Σπανούλης Β., Κοτούμπας Ν.)

 

Άρης Διλόφου Φαρσάλων-Μαυροβούνι 1-1

Δίκαιη ισοπαλία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Δίλοφο όπου ο τοπικός Άρης αναμετρήθηκε με το Μαυροβούνι με τις δύο ομάδες στο φινάλε να μοιράζονται από έναν βαθμό (1-1).

Έγινε ένα καλό παιχνίδι το οποίο οδηγήθηκε καθαρά στη δύναμη. Από νωρίς στο 5’, 15’ και 30’ ο Μπάγκος Αρσένης για τους φιλοξενούμενους έχασε τρία τετ α τετ. Στο 11’ από εκτέλεση φάουλ του Τσούλι, ο Ιορδανίδης στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά την έστειλε όμως άουτ. Στο 25’ από πάσα του Μπιτσάβα ο Ιορδανίδης σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 60’ σουτ του Τσούλι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 73’ από πάσα του Ρεντινόπουλου πήρε ο Ιορδανίδης ο οποίος έκανε προσποίηση μέσα στην περιοχή μόνος από αριστερά με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 85’ πέναλτι για τους φιλοξενούμενους κέρδισε ο Σταυροθεόδωρος το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-1.

Στο 90’ πήρε την κεφαλιά ο Ιορδανίδης από φάουλ του Τσούλι και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια. Και στο 93’ ο Μπάγκος Αρσένης, ο συνήθεις ύποπτος έχασε νέο τετ α τετ. 

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας, Σουλιώτης Β., Συργκάνης, Ανυφαντής, Χαμουρούσιος, Τσιαμπαλής (78’ Χαρδαλάς), Μπιτσάβας (58’ Λεβέντης), Μπακόλας, Ιορδανίδης, Τσούλης, Ρεντινόπουλος.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Σταυροθεόδωρος, Νότας, Μπάγκας, Αχιλλέας, Νούλας, Ευαγγέλου, Μπάγκας Αρσένης, Πάτας (60’ Πιτσούλης), Μανίκας (75’ Νταλαγιώργος), Τατσέλος, Νίτσας (85’ Παπαβασιλείου).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Α., Τέγος Δ., Δαμασκόπουλος Α.

 

Σταυραετός Σταυρού-Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1-2

Με το «διπλό» απέδρασε ο Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων από την έδρα του Σταυραετού με σκορ 1-2 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου παρουσιάστηκε καλύτερη, ήτανε πολύ επιθετική, είχε φάσεις και κατάφερε να σημειώσει και δύο γκολ.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο. Στο 10’ ο Άγιος Γεώργιος είχε δοκάρι με τον Κίτσιο. Στο 18’ ο Κουκουτής από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ πέρασε όμως άουτ. Στο 22’ ο Κουκουτής πλάσαρε έδιωξε όμως ο αμυντικός την μπάλα. Στο 26’ ο Καραχάλιος έκανε ωραίο σουτ έδιωξε όμως ο τερματοφύλακας.

Στο 30’ κέρδισε πέναλτι ο Άγιος Γεώργιος, το εκτέλεσε ο Κίτσιος και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια ο Σταυραετός στο 32’  έκανε το 1-1, όταν ανατράπηκε ο Νταβέλης, εκτέλεσε ο Μάλλος και σημείωσε το γκολ. Στο 59’ με ωραίο σουτ του Καραχάλιου έξω από την περιοχή, έγινε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σταυραετός Σταυρού: Κανατούλας, Μαγνήσαλης, Ρουμελιώτης (75’ Ψαλίδας), Νταρανάς, Κρανιώτης, Καλούτσας, Μάλλος, Καρατοσίδης (17’ λ.τ. Πατσιούρας), Νταβέλης, Κλημενώφ, Στάικος (12’ λ.τ. Γιαννούκος).

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Γούσιας, Καρνάβας, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής,  Καραλόπουλος (46’ Πάνος), Τσάτσος, Μαμαλούδης (46΄Ζησόπουλος), Καραχάλιος, Κουκουτής.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακνάκης Π., Πρακατές Σ., Κωτσόπουλος Α.)

 

Ατρόμητος Βαμβακούς-Νίκη Κρήνης 5-0

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος Βαμβακούς επικρατώντας στο γήπεδό του της νεοσύστατης Νίκης Κρήνης με σκορ 5-0. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Στεργιόπουλος έκανε χατ τρικ για τον Ατρόμητο. Όσον αφορά το τελικό σκορ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σχολιασμού αφού η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανείς.

Στο 20’ από φάουλ ο Λεωνίδας Γκόβαρης έκανε το 1-0. Στο 25’ σουτ του Τσαρδάκα η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 25’ ο Στεργιόπουλος βρέθηκε τετ α τετ και έκανε το 2-0. Στο 43’ για τους φιλοξενούμενους, μετά από το ένα – δύο Νταφόπουλου και Μακρυγιάννη η μπάλα έφτασε στον Μαργαριτόπουλο που σούταρε αλλά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 47’ ο Νιγιάννης ανατράπηκε, πέναλτι, εκτέλεσε ο Στεργιόπουλος και έκανε το 3-0. Στο 50’ ο Καραγιάννης με σουτ έκανε το 4-0 και στο 60’ πάσα του Γκούνη στον Στεργιόπουλο, αυτός βρέθηκε τετ α τετ και έκανε το 5-0. Στο 70’ «κλέψιμο» μετά από πίεση του Πουλαράκη και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.  

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Αρσενόπουλος, Φλώρος (70’ Δημακόπουλος), Γκούνης, Γκόβαρης, Παπαγεωργίου (50’ Ακρίβος), Λούκουτος, Καραγιάννης, Αζάς (60’ Μαργαριτόπουλος), Νιγιάννης, Στεργιόπουλος.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας, Καραγιάννης Αθανάσιος, Νταφόπουλος Αθανάσιος του Κων/νου, Καραλεφθέρης, Ζησόπουλος, Πουλαράκης, Τσαρδάκας, Μακρυγιάννης (72’ Καραστέργιος), Θεοχαρόπουλος, Νταφόπουλος Αθανάσιου του Θωμά (60’ Ζαμπούνης), Μαργαριτόπουλος (83’ Κεχαγιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μητσάκης Π., Τσιρογιάννης Ι.

 

Αστέρας Νέου Περιβολίου-Ζωοδόχος Πηγή 3-0

Ο Αστέρας Νέου Περιβολίου είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να επικρατήσει της Ζωοδόχου Πηγής με σκορ 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχανε βασικές απουσίες και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Στο 32’ η Ζωοδόχος Πηγή έκανε ένα σουτ με τον Τσιατίνα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 42’ ένα σουτ του Μπανιά άουτ.

Στο 65’ συρτό σουτ του Τσουμπέκα και 1-0. Στο 74’ απευθείας χτύπημα φάουλ ο Δημακόπουλος και 2-0. Στο 80’ και στο 85’ δύο ωραία σους από τον Τζέκα μέσα από την περιοχή πέρασαν όμως άουτ. Στο 90’ από πλάγια θέση ο Αργύρης με ψηλό δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Ματσακούλης, Αργύρης, Λιντέρης, Χασιώτης, Τσουμπέκας, Βασιλείου, Τζέκας, Δημακόπουλος (70’ Μπαλαντζάρας), Παπανικολάου (60’ Αδάμου), Μαμαλούδης (75’ Λιόλιος), Διάλας.

Ζωοδόχος Πηγή: Αγγελουσόπουλος Β., Ντιβανίδης, Αγγελουσόπουλος Χ., Τσιατίνας, Μελανός, Λιτσόπουλος, Κανατούλας (45’ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Φαρασαλής, Μπανιάς (80’ Δημητρόπουλος), Τσιάμης (76’ Μαμπλέκος), Αποστολίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουμάρογλου Δ., Τσιαπλές Σ., Παπαχατζής Α.

*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την αναμέτρηση Ατρόμητος Βαμβακούς-Νίκη Κρήνης 5-0