Βαθμολογία

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ τιμά τη μνήμη του Κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μετά το τραγικό συμβάν του άδικού θανάτου του φιλάθλου και οπαδού του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, Κώστα Κατσούλη, που έπεσε θύμα αδικαιολόγητης και πρωτοφανούς βίας και χουλιγκανισμού, στη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων σε γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού Κρήτης, πιστεύοντας ότι διερμηνεύει και τα αισθήματα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινωνίας του Νομού Λάρισας, εκφράζει:

1ον) ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΛΙΨΗ και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα και στην ποδοσφαιρική κοινωνία των σωματείων του Πειραιά, όπου ανήκει και η αγαπημένη του ομάδα.

2ον) ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ για την εκδήλωση τέτοιου μεγέθους φαινόμενων βίας, σε γήπεδα ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, στα οποία θα έπρεπε να εμφανίζεται αποκλειστικά και μόνο η ευγενική άμιλλα, η χαρά του «αγωνίζεσθε» και το θέαμα που ικανοποιεί και μαγνητίζει τα εκατομμύρια των «εραστών» του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

3ον) ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ότι σύντομα η Πολιτεία και οι υπερκείμενες αθλητικές και ποδοσφαιρικές Αρχές, θα λάβουν και θα εφαρμόσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και πάταξη τέτοιου είδους φαινόμενων, τα οποία, πέρα του ότι έχουν τη δυνατότητα να στερήσουν μια ανθρώπινη ζωή, μπορούν και αμαυρώνουν την κοινωνία της χώρας μας, δίνοντάς της το στίγμα της βάρβαρης και επικίνδυνα απολίτιστης.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Νομού Λάρισα, τιμώντας τη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, πέρα της αναβολής όλων των αγώνων του προσεχούς Σαββατοκύριακου που αποφάσισε το Υπουργείο Αθλητισμού, θα τηρήσει 1΄ σιγής, σε όλους τους επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων της, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.