Βαθμολογία

Το «αντίο» του Εθνικού

Ο Εθνικός εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει: «Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου φίλου της ομάδας μας Κώστα Κατσούλη που έχασε τη μάχη με το θάνατο το πρωί της Δευτέρας υποκύπτοντας στα δολοφονικά χτυπήματα οπαδών του Ηροδότου στο ματς πρωταθλήματος στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ Εθνικής.

Η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς πρότεινε  στους οικείους του εκλιπόντος Κώστα Κατσούλη η  κηδεία  να γίνει δαπάνη του συλλόγου, ωστόσο η οικογένεια του Κώστα ευγενικά αντιπρότεινε τα χρήματα αυτά να δοθούν σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Στην αυριανή νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, θα παρευρεθεί, εκπροσωπώντας την διοίκηση και την  φίλαθλο οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς ο πρόεδρος της ομάδας μας  Εξάλλου λόγω του γεγονότος ότι η κηδεία θα γίνει στην Κρήτη,  απεφασίσθη από τη διοίκηση να τελεστεί τρισάγιο το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, έτσι ώστε να μπορέσουν οι φίλαθλοι της ομάδος μας να τιμήσουν τη μνήμη του Κώστα».