Βαθμολογία

Με το δεξί και με 4άρα ο Ροδιακός

Η ομάδα του Ροδιακού εύχεται να είναι περαστική από την Β' ΕΠΣΛ και του χρόνου να αγωνίζονται και πάλι στην Α'1. Στην πρεμιέρα πάντως έδειξαν ικανοί να το πετύχουν, αφού επικράτησαν εύκολα του Ολύμπου Καρυάς με 4-1 εντός έδρας.

Η ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκε μόλις στο 5', όταν από σέντρα του Μπαλκούρα,  ο Σπάχος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 17' ο Μπαλκούρας σέρβιρε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά στον Ρόκα, ο οποίος έκανε το 2-0.

Στο 38' Ρόκα και Μπαλκούρας άλλαξαν ρόλους με τον πρώτο να "σερβίρει" και τον δεύτερο  με πλασέ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 40' ο Ροδιακός είχε δοκάρι σε φάουλ του Ρόκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως με τους Ρόκα, Ευαγγελόπουλο, Γιουλδάση, Μπαλκούρα και Γκαμπέτα, αλλά ο Όλυμπος Καρυάς ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει στο 60' σε 3-1, όμως μέχρι εκεί.

Τελικά στο 75' ο Γκαμπέτας μετά από ωραίο συνδυασμό του Ρόκα με τον Ευαγγελόπουλο διαμόρφωσε το τελικό 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Οι σύνθεση του Ροδιακού

Ροδιακός (Αποστόλης Κορομηλάς): Καμαγιάννης (65' λ.τ. Κωστούλης), Καέιο (70' Ευαγγελόπουλος), Φετάου, Γεροστέργιος, Παππάς, Ρόκα, Τσόγκας, Μπαλκούρας, Σπάχος, Χαραλαμπόπουλος (60' Γιουλδάσης), Γκαμπέτας.

Διαιτητές: Ντανταλής Αρ., Καλέμι Ο., Γκανάτσιου Ευ.