Βαθμολογία

Διπλό από ημίχρονο για τους Αμπελόκηπους

Οι Αμπελόκηποι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην Β' ΕΠΣΛ, αφού επικράτησαν στο Αρμένιο της τοπικής Δόξας με σκορ 3-1 και έδειξαν ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α'1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20' με απευθείας φάουλ του Τριτάρη, ενώ στο 25' ο Μπίμπας με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 35' ο Γιώργος Μπλάνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 από θέση τετ-α-τετ και έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αμπελόκηποι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ με τους Τσάκε Εργκές, δύο τετ-α-τετ του Μπίμπα και ένα σουτ του Ραχωβίτη που πέρασε άουτ, αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Το μόνο που κατάφερε τελικά η Δόξα Αρμενίου ήταν να μειώσει στο 75' στο τελικό 1-3 με σουτ - κεραυνό του Βασίλη Καψούρης.

Στα αξιοσημείωτα του ματς η μεγάλη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Οι συνθέσεις

Δόξα Αρμενίου (Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Γιαννούχος, Ρουμπιές, Ρενάτο, Ψάρας, Καρμπουτάκης, Καψούρης, Καμπανάς, Καραδημήτρης (55' Σολάκου), Παπαδημητρίου Α. (55' Μπαλούλης), Παπαδημητρίου Τ.

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Κυριάκης, Τσόγκας, Τάκε Εργκές, Γούτος Βαγγ., Τσάκε Εννέα, Μπλάνας Ν. (75' Μαυροδήμος), Ραχωβίτης, Μπλάνας Γ., Τριτάρης Β., Ντε Λα Ρόσα (70' Ποντίκας), Μπίμπας (88' Βαλώζος).

Διαιτητές: Γκαραβέλης Ν., Τάνας Ι., Κοντοβασίλης Ν.