Βαθμολογία

Επανέκαμψε ο Κίσσαβος Συκουρίου!

Μετά την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη αγωνιστική, ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να κερδίσει την μαχητική Προοδευτική Βερδικούσσας με σκορ 4-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σε ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο και η μαχητικότητα ανήκε στους γηπεδούχους, όπου κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων, λίγο πριν την ανάπαυλα μείωσε η Βερδικούσσα και στην επανάληψη έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα ο πολύ καλός Πικούλη σήμερα, αύξησε την διαφορά των τερμάτων για το Συκούριο και λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα η Βερδικούσσα χρεώθηκε με ένα ακόμη γκολ, που ήταν όμως αυτογκόλ από τους γηπεδούχους.

Στο 4’ ο Θάνος από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 6’ από ενέργεια του Πικούλη, ο Κορδέλας έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά σέντρα σουτ του Θάνου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Οικονόμου Νίκος του Αθανασίου δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 10’ ο Πικούλης έδωσε τη μπάλα στον Κώτσια Ν. και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 31’ ο Πικούλης έχασε μοναδική ευκαιρία να αυξήσει το σκορ. Στο 35’ από σέντρα του Καφέ, η μπάλα πήγε στον Μιχαλέ και αυτός έκανε με τη σειρά του το 2-1.

Ο Πικούλης στο 42΄έστειλε την μπάλα άουτ ενώ ήταν αμαρκάριστος. Στο 45’ ο Μιχαλές προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 52’ σέντρα του Στατήρη, προβολή ο Δήμος και 2-2. Στο 60’ φάουλ έξω από την περιοχή ο Δήμος, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 72’ σουτ του Πικούλη, γκολ και 3-2. Στο 82’ ατομική ενέργεια του Κώτσια και με σουτ έκανε το 4-2. Και στο 92’ ο Τόπης σημείωσε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Δημεράς (59’ Μαλιόπουλος), Βαρσάμης (84΄Καραποστόλης), Κάτσας, Γκανάτσιος, Τόπης, Κώτσιας, Κορδέλας Α., Θεμελής, Κώτσιας Ν., Πικούλης, Ζιώγας (57’ Νεμπέγλερας).

Προοδ. Βερδικούσσας (Κώστας Μπακλαβάς): Βάϊος, Κατίνης, Στατήρης, Μούμος, Σινάπαλος, Θάνος, Καφές, Οικονόμου Ν.Γ. (59’ Βαρσάμης), Καρκατσέλος (75’ Παπαγεωργίου), Δήμκος, Οικονόμου Ν.Α. (21’ Μιχαλές).

Διαιτητική τριπλέτα: (Χήτος Ν., Καραμπούλας Θ., Κυρίτσης Δ.