Βαθμολογία

"Μπόκα" με τα όλα του ο Α.Ο. Βρυοτόπου!

Μπόκα Τζούρνιορς σε όλα τα επίπεδα θέλει να θυμίζει για άλλη μια χρονιά ο Βρυότοπος. Ο "πρωτομάστορας" του συλλόγου, πρόεδρος Νίκος Χασιώτης ενίσχυσε το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο προπονητής Νίκος Πετρίκης, με παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν μια πορεία αντάξια της περσινής σε μια πιο δύσκολη βέβαια κατηγορία.

Οι μεταγραφές όμως δεν λένε τίποτα από μόνες τους. Η σκληρή δουλειά είναι αυτή που κάνει μια ομάδα... ομάδα! Όσο γι' αυτό, διοίκηση και προπονητής δεν ανησυχούν καθόλου, αφού οι ποδοσφαιριστές όχι απλά δεν χάνουν προπονήσεις, αλλά δίνουν και τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι στον Βρυότοπο δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα στην έναρξη του πρωταθλήματος, αφού οι παίκτες έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά στην προετοιμασία.

Πως κινήθηκε ο Α.Ο. Βρυοτόπου στην μεταγραφική περίοδο:

Ήρθαν: Μάνος Δ., Τζαρτζάνας Κ., Καραδήμος Θ., Λέτσιος Γ., Λέτσιος Αγγ., Λιάκος Ν., Μανδραβέλης Κ., Σπυρόπουλος Ζ., Μέγας Θ., Μπαρούτας Ν., Φιλιππίδης Χ., Κοτρώτσιος Β.

Έφυγαν: Ραποτίκας Γ., Κουτσιμάνης Ι., Μούσιος Ν., Τσιτλαχίδης.

Οι δηλώσεις

Νίκος Χασιώτης (πρόεδρος): "Πορεία αντάξια της περσινής"

"Καταρχήν, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες πρώτα απ' όλα υγεία, διότι έχοντας την υγεία μας έρχονται και όλα τα υπόλοιπα. Από εκεί και πέρα, εμείς πέρυσι κάναμε μια πολύ καλή πορεία που μας ανέδειξε πρωταθλητές. Θα προσπαθήσουμε πάλι φέτος να κάνουμε μια πορεία αντάξια της περσινής και γιατί όχι, να ανεβούμε κατηγορία."

Γιάννης Τσαπραλής (γενικός αρχηγός): "Να βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου"

"Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες. Όπως ξεκινήσουν την χρονιά, έτσι να την τελειώσουν χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Όσον αφορά την ομάδα μου, είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ. Με παρακίνησε ο πρόεδρος, ο φίλος μου ο Νίκος ο Χασιώτης. Ανέλαβα το πόστο του γενικού αρχηγού για να βοηθήσω και 'γω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου, τόσο ως παλιός ποδοσφαιριστής, όσο και ως παλιός διαιτητής. Επιπλέον, θα προσπαθήσω να βοηθήσω και στο κομμάτι της οργάνωσης. Όσον αφορά τους στόχους μας, δεν μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές ή να σωθούμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα παίζουμε με νοοτροπία νικητή σε κάθε αγώνα. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πρώτα απ' όλα καλά παιδιά, εξαιρετικό προπονητή και καλό διοικητικό συμβούλιο. Μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά, γιατί η ομάδα μας είναι πολύ νέα, αφού έχουν έρθει σχεδόν 15 καινούριοι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και πάλι να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους."

Χρήστος Πετρίκης (προπονητής): "Κάθε Κυριακή για την νίκη"

"Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο γήπεδο μας. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας να πάνε όλα καλά. Οι στόχοι της ομάδας είναι ίδιοι με την περσινή χρονιά, δεν αλλάζουμε φιλοσοφία. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με νέους παίκτες. Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε κάθε Κυριακή καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιούνται οι παίκτες και ο κόσμος και όσοι είναι πραγματικά καλοί να προωθηθούν σε άλλους συλλόγους. Κάθε Κυριακή θα παίζουμε για την νίκη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα ή για να σωθούμε. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία τον παικτών, διότι δουλεύουν σκληρά, έχουν υπομονή, είμαστε όλοι αγαπημένοι μεταξύ μας και πιστεύω στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας."

Γιώργος Κουτσούκης (ποδοσφαιριστής): "Δουλεύουμε σκληρά για να βγάλουμε καλά στοιχεία στο γήπεδο"

"Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα, χωρίς τραυματισμούς. Να κυλίσουν όλα ομαλά και χωρίς νεύρα. Θέλουμε πάνω απ' όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα αυτή τη χρονιά. Προσπαθούμε να βγάλουμε όσο καλύτερα στοιχεία γίνεται μέσα στο γήπεδο και γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Και μακάρι στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε και την άνοδο."

Νίκος Λιάκος (ποδοσφαιριστής): "Συνάντησα εξαιρετικό κλίμα"

"Ήρθα φέτος στην ομάδα και έχω συναντήσει εξαιρετικό κλίμα τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον προπονητή και τους παίκτες. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να έχουμε την υγεία μας. Το ίδιο θέλω να ευχηθώ και στις άλλες ομάδες, να έχουν την υγεία τους και μακριά από τραυματισμούς."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης