Βαθμολογία

Να ξεχωρίσει και φέτος ο Μέγας Αλέξανδρος

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με μόνο στόχο να πρωταγωνιστήσει και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια ομάδα που στηρίζεται πάνω από όλα στο καλό κλίμα που επικρατεί, αλλά και στην καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η διοίκηση, βρίσκεται δίπλα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, σε ότι και να χρειαστούν, ενώ και οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, με κερκίδα και στέγαστρο, αλλά και αποδυτήρια που θα ζήλευαν μέχρι και ομάδες παραπάνω κατηγοριών. Από την άλλη, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Αλεξίου, προσπαθεί στις προπονήσεις να κάνει τους ποδοσφαιριστές σύνολο, καθώς έφυγαν κάποιοι έμπειροι παίκτες και το νέο υλικό πρέπει να προσαρμοστεί. Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει ως στόχο την άνετη και γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στην συνέχεια.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Αρβανιτοζήσης, Ζαχόπουλος, Αποστολίδης, Τουρλακόπουλος, Μαργαριτόπουλος.

Ήρθαν: Παπακωνσταντίνου(Αναγέννηση Καλοχωρίου), Λαζαρίδης(Ακαδημία Πλίτση), Ρομάνης(Ορχομενός), Κακνής(ομάδα της Καλαμάτας), Τομάρας(ομάδα της Μυτιλήνης), Σαριλιώτης(ομάδα του Αγρινίου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Βασίλης Καϊσέρογλου, δήλωσε τα εξής: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί η ομάδα και πιστεύουμε στην άνοδο. Καθημερινά γίνονται προπονήσεις και τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Επίσης, ευχαριστούμε τον προπονητή μας, Γιώργο Αλεξίου, για την προσπάθεια που κάνει. Είναι η ψυχή της ομάδας και σε αυτόν τα χρωστάμε όλα. Έχουμε κάνει τις μεταγραφές μας και η ομάδα πιστεύω ότι φέτος θα τα πάει καλά».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιώργος Αλεξίου, δήλωσε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες του Νομού. Στην δική μας ομάδα, ήρθε καινούριο αίμα. Έφυγαν κάποιοι έμπειροι παίκτες, αλλά αναπληρώσαμε τα κενά που δημιουργήθηκαν. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και είμαστε πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ομαδικότητα στην ομάδα και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας σε ότι και να χρειαστούμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Αχιλλέας Νασούλας, Βασίλης Παλαμίδας και Γιάννης Χαρμπής. Αναλυτικά όσα είπαν.

Αχιλλέας Νασούλας: «Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή χρονιά, όπου θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσεγγίσουμε τον κόσμο του χωριού στο γήπεδο και να είναι δίπλα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα. Από εκεί και πέρα, εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες».

Βασίλης Παλαμίδας: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και τις διοικήσεις τους. Θέλουμε να έχουμε μια εύκολη και γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα, να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Γιάννης Χαρμπής: «Εύχομαι φέτος να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Μακάρι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».