Βαθμολογία

Στόχος του να «χαρεί» στο τέλος

Ο Άρης Χαράς, για ακόμα μια χρονιά θα συμμετέχει στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, όπου και θέλει να πρωταγωνιστήσει, αφήνοντας πίσω του την κατηγορία, καθώς φέτος περισσότερο από ποτέ στόχος είναι η άνοδος στην Β’ Ερασιτεχνική.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα της Χαράς, που κάνει την προετοιμασία της στο γήπεδο του Ζαππείου, φέτος θέλει όχι μόνο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό να είναι και ουσιαστικό, ούτως ώστε να τερματίσει σε μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία. Προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Κόντης, που θα προσπαθήσει κι αυτός από το πόστο του να κάνει ότι καλύτερο περνάει από το χέρι του, για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Αποκτήθηκαν έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά και αρκετοί νεαροί, που σίγουρα θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Μπούτσιος, Βασιλόπουλος, Διαμαντής.

Ήρθαν: Παρλάντζας(Βούναινα), Κουνατσιώτης(Ιπποκράτης), Φυτιλής(ΑΕΔ Νίκαιας), Τουρλακόπουλος, Αποστολίδης(Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων), Τζιτζιφλής(Ατρόμητος Βαμβακούς), Κακανούλιας(Ανθούπολη), Μελετιάδης(Αστέρας Μελισσοχωρίου), Καρανίκας(Διογένης), Σπανός(Καλαμάκι).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Στέλιος Ανυφαντής, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Εύχομαι σε όλα τα σωματεία καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Επιπλέον, εύχομαι στην ομάδα μου να κάνει μια καλή πορεία. Οι παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις, όπου γίνεται καλή δουλειά από τον προπονητή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε φέτος».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιώργος Κόντης, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δέσει σωστά το παλιό με το καινούριο υλικό που ήρθε στην ομάδα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία και να κυνηγήσουμε την άνοδο. Μακάρι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες και να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γκεντιάν Μαρβάται και Γιώργος Φυτιλής. Αναλυτικά όσα είπαν.

Γκεντιάν Μαρβάταϊ: «Εύχομαι να έχουμε υγεία και φέτος να καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Το κλίμα είναι καλό και είμαστε όλοι μια γροθιά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Γιώργος Φυτιλής: «Ελπίζω φέτος να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία και να τα καταφέρουμε, σε ένα δύσκολο αλλά και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς».