Βαθμολογία

Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει η Αμυγδαλή

Η Δόξα Αμυγδαλής ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούρια ομάδα που απέκτησε δέκα ποδοσφαιριστές.

Νέος στην ομάδα είναι και ο προπονητής, Γιάννης Παπαναστασίου, ο οποίος ξεκίνησε την χρονιά στην Δόξα Ομορφοχωρίου, ωστόσο για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν λίγες μέρες και πλέον θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της Δόξας.

Μπορεί η ομάδα να έχει μείνει πίσω από πλευράς προετοιμασίας, ωστόσο ο κ. Παπανστασίου προσπαθεί να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται προκειμένου μέσα από την σκληρή δουλειά, η Δόξα να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και να εμφανιστεί έτοιμη και ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Πως κινήθηκε η Δόξα Αμυγδαλής στην μεταγραφική περίοδο:

Ήρθαν: Τσουλιάς Γ., Τσουλιάς Κ., Ντίνας Δ., Τσεκούρας Β., Ζουμπουλίδης Ν., Νάχαμος Χ., Νάκας Κ., Πανέτας Β., Ζάχος Π., Ντικίνος Χ.

Έφυγαν: Γαλάνης Δ., Γκανάς Π.

Οι δηλώσεις

Νίκος Στεφανούλης (ποδοσφαιριστής): "Τουλάχιστον 5άδα!"

"Καταρχάς να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να κυλίσουν ομαλά τα πράγματα για όλες τις ομάδες γενικότερα. Στόχος της ομάδας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα του Γ' τοπικού και αν έρθει η άνοδος θα είναι καλοδεχούμενη. Διαφορετικά να κάνουμε μια καλή πορεία, που σημαίνει να είμαστε τουλάχιστον στην 5άδα. Ξεκινάμε δυναμικά φέτος έχοντας στο πλευρό μας τον κ. Παπαναστασίου σαν προπονητή, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί και μέσα από το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και την καλή συνεργασία που έχουμε να πετύχουμε τους στόχους μας."

Βασίλης Πανέτας (ποδοσφαιριστής): "Υπάρχει ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα"

"Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Πρώτα απ' όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην συνέχεια να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στην ομάδα υπάρχει πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα και προσπαθούμε μέσα από την ηρεμία να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο."

Γιάννης Παπαναστασίου (προπονητής): "Είναι νωρίς για συμπεράσματα"

"Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ στις άλλες ομάδες να έχουν μια καλή πορεία με υγεία πάνω απ' όλα και καλή επιτυχία σε ποδοσφαιριστές προπονητές και παράγοντες. Αξιολογούμε το ρόστερ για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Τις πρώτες μέρες προετοιμασίας υπάρχουν αρκετές απουσίες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε από τώρα συμπεράσματα. Άλλωστε δεν γνωρίζουμε καν σε ποιο όμιλο θα βρισκόμαστε και ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε.Παρ' όλα αυτά εμείς δουλεύουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος και να φανούμε ανταγωνιστικοί."

Αλέξανδρος Δαλαμάγκας (πρόεδρος): "Ένα καλύτερο "αύριο" για την ομάδα"

"Ευελπιστούμε για ένα καλύτερο αύριο στην ομάδα και ευχή όλων μας είναι μια καλή πορεία με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Δεν μπορύμε να πούμε ότι καιγόμαστε για την άνοδο, αλλά αν έρθει θα είναι καλοδεχούμενη. Να ευχηθώ και στις άλλες ομάδες ένα καλύτερο μέλλον."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης