Βαθμολογία

Γιορτή του ποδοσφαίρου το Super Cup

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν την διεξαγωγή του Super Cup Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας (που είναι προγραμματισμένο να γίνει το απόγευμα της Τρίτης), το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΣΛ, στην Αδριανού. Μάλιστα, σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι και των δύο ομάδων, που θα αγωνιστούν για τον τίτλο, της Πρωταθλήτριας και Κυπελλούχου του Νομού μας, Δήμητρας Γιάννουλης, αλλά και της φιναλίστ του Κυπέλλου Δόξας Βλαχογιαννίου.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, τόνισαν πως ο αγώνας θα πρέπει να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, ενώ έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει έμπρακτα με την παρουσία του τον τελικό, που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης, στις 17:30, στο γήπεδο Αλκαζάρ.


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κύριος Ζήσης Γρηγορίου, τόνισε τα εξής στην εισαγωγική του τοποθέτηση: «Αρχικά καλή χρονιά σε όλους. Μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, όσον αφορά το θέμα του γηπέδου όπου θα γινόταν ο αγώνας, τελικά γήπεδο βρέθηκε και θα είναι το Αλκαζάρ. Τα έσοδα του παιχνιδιού, θα διατεθούν για ιερό σκοπό και συγκεκριμένα, για το ταμείο αλληλεγγύης των ποδοσφαιριστών, επομένως, οι φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν το παρόν και να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια. Το εισιτήριο θα κοστίζει 5 ευρώ. Ελπίζουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Από την διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Ηλίας Κουλουψούζης, που ανέφερε τα εξής: «Για την Δήμητρα Γιάννουλης, είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται σε αυτόν τον θεσμό. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, την Δόξα Βλαχογιαννίου, που έχει κι αυτήν την δική της ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας. Ευελπιστώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ο κόσμος θα στηρίξει με την παρουσία του, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό. Τέλος, θέλω να συγχαρώ την διοίκηση της ΕΠΣΛ διότι βρήκε λύση για το γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Από το τεχνικό δίδυμο της ομάδας, μίλησε ο Γιάννης Μπουρνάκας και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Θέλω να τονίσω ότι ο περσινός αγώνας για το Super Cup, ήταν η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και πιστεύω ο καλύτερος όλων τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΛ για την διοργάνωση. Θεωρώ ότι αύριο ο κόσμος θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που γίνεται. Για εμένα, είναι τιμή μου που η ομάδα μου για 2η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο Super Cup. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, μίλησε ο Κώστας Κοταρέλας και τόνισε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Πρέπει να δούμε το αυριανό παιχνίδι σαν γιορτή του ποδοσφαίρου, γιατί αυτό είναι. Μακάρι να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας. Θέλουμε να προσφέρουμε καλό θέαμα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Από την διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου, δηλώσεις έκανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κύριος Αντώνης Στεργιούλας, που ανέφερε: «Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΕΠΣΛ για την άψογη διοργάνωση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου την χρονιά που μας πέρασε, αλλά και για το γεγονός ότι παρά τα όποια προβλήματα, βρίσκεται κοντά στα σωματεία. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ, που ήταν κοντά στις ομάδες όλη την χρονιά και κάλυπταν τα ρεπορτάζ. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της διοίκησης, τον προπονητή της ομάδας, κύριο Νίκο Φακίτσα, που τον έχουμε τόσα χρόνια κοντά μας και κάθε χρόνο φαίνεται όλο και περισσότερο το σημαντικό του έργο. Ο τελικός κυπέλλου, πέρυσι έγινε στο AEL FC ARENA και το παιχνίδι του Super Cup θα γίνει στο Αλκαζάρ. Πρόκειται για ένα γήπεδο ιστορικό, που αποτελεί πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να αγωνίζονται εκεί. Από εκεί και πέρα, θέλω να αναφέρω, ότι υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις αλλά μηδενική βοήθεια από την πολιτεία, με εξαίρεση την ΕΠΣΛ που μας βοηθάει όσο μπορεί. Από την ομάδα μας έφυγαν αρκετοί παίκτες το καλοκαίρι, αλλά καταφέραμε να ενισχυθούμε. Είναι καλό για εμάς, που θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα, που δουλεύει επαγγελματικά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και με υγεία. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Φακίτσας ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ αυτούς που συμμετείχαν στην προσπάθεια, ώστε να τα καταφέρουμε όλα αυτά. Καταφέραμε να παίξουμε τόσο στον τελικό του κυπέλλου, όσο και στο Super Cup και να φέρουμε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ, που προωθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την ΕΠΣΛ, που προσπαθεί να είναι δίπλα στα σωματεία, με την πολιτεία ωστόσο να είναι απούσα. Περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι, καθώς μόνο σε 7 μέρες καταφέραμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας. Φέτος, θα κάνουμε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε ξανά την ακαδημία μας, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Θέλουμε τους παίκτες που φέρνουμε να τους κρατάμε στην ομάδα. Έχω 11 χρόνια στην ομάδα αλλά δεν ξέρω πόσο κουράγιο έχω ακόμα και εγώ αλλά και τα παιδιά της διοίκησης. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Το επίπεδο στον Νομό έχει αλλάξει, για αυτό θέλουμε οι παίκτες που θα έχουμε να δείξουν πράματα μέσα στο γήπεδο, γιατί μας ενδιαφέρει και το αύριο».

Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μίλησε ο Νίκος Μήσιος και είπε: «Θα ήθελα εκ μέρους των συμπαικτών μου, να συγχαρώ την ομάδα της Γιάννουλης για το νταμπλ που κατέκτησε αλλά και την ΕΠΣΛ που βρίσκεται δίπλα στις ομάδες. Αύριο, μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνει ένα καλό παιχνίδι».