Βαθμολογία

Ελασσόνα και Απόλλων Λάρισας περνούν στην αντεπίθεση!

* Σκορ και εντυπώσεις όλα μοιρασμένα στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ (1-1)

Δύο από τις ιστορικότητες ομάδες του νομού μας που διέπρεψαν κατά το παρελθόν είναι ο Π.Ο. Ελασσόνας και ο Απόλλων Λάρισας. Σωματεία που αγωνίστηκαν ακόμη και σε επαγγελματικές κατηγορίες και φυσικά έχουν βγάλει από τα «σπλάχνα» τους παίκτες με μεγάλο ταλέντο.

Αποστολή στην Ελασσόνα: Βάσω Γκατζούλη

Τη νέα χρονιά όμως και οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται στην Α1 ΕΠΣΛ, αφού πέρυσι υποβιβάστηκαν και είναι υποχρεωμένες να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ελασσόνας έδωσαν φιλική αναμέτρηση και πρόβα τζενεράλε, μία μόλις εβδομάδα πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 και οι δύο τεχνικοί (ΓκαδρήςΜάγγος) δοκίμασαν παίκτες και σχήματα ώστε να καταστρώσουν τα πλάνα τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις αφού και οι δύο παρουσιάστηκαν εξίσου καλές μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Με απουσίες οι γηπεδούχοι

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την ομάδα της Ελασσόνας απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους τέσσερις παίκτες βασικοί (Γκαμπέτας, Καζάκης, Αλεξούλης, Τζήκας).

Αρκετές φάσεις εκατέρωθεν

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό και από τις δύο ομάδες, είχε δύο καλές στιγμές ο Απόλλων και ένα δοκάρι. Κατά τον ίδιο τρόπο και η Ελασσόνα είχε τη δυνατότητα να ανοίξει το σκορ.

Καλύτερος ο ρυθμός στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος ανέβηκαν και οι δύο ομάδες και μετά από τις αλλαγές που έκαναν οι δύο τεχνικοί και έτσι στο 50’ από κόρνερ που εκτέλεσε ο πολύ καλός Αντωνόπουλος, πήρε την κεφαλιά ο Κόλλα και έκανε το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 65’ από στημένη μπαλιά του Ματούλα που ήταν εκ των διακριθέντων, έφτασε η μπάλα στον Περτζιόνι και με κεφαλιά έκανε το 1-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με όμορφες φάσεις χωρίς όμως να μπορούν να βρούνε τελικό αποδέκτη τα δίχτυα. Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς έφυγαν χορτάτοι και ευχαριστημένοι από το ματς.

Π.Ο. Ελασσόνας (Θανάσης Γκαδρής): Λαζαρίδης, Γκανάτσιος, Νταμπόσης, Μπούσιας, Περτζιόνι, Σισμανίδης, Λίκα, Λόλας, Καραμάνος, Αθανασέλος, Ματούλας.

Έπαιξαν και οι: Ζιάκος, Χαϊκάλης, Πρέγκα, Ντούφας, Αβέλλας, Ζυγογιώργος, Τάμπας, Καλύβας, Καραγιάννης, Παπαδήμος.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Ορλάντο, Σούλι, Ευσταθιάδης, Γεωργαντζάς, Νάτσης, Αντωνόπουλος, Κόλλα, Ιωαννίδης, Μπόντε, Χαρούλης.

Έπαιξαν και οι: Αντωνίου, Τασόπουλος, Παππάς, Κουσιάς, Καραγκιόζης, Στεργίου Α., Γκρέτσης, Τσιακάρας, Καραπλής, Σάρρα, Στεργίου Β., Εμμανουήλ, Τανάγιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Νίκζας, Τάνας.