Βαθμολογία

Στόχος το καλό ποδόσφαιρο

Ο Άγιος Γεώργιος είναι μια από τις ομάδες της επαρχίας των Φαρσάλων, που τα τελευταία χρόνια, συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θέλοντας κάθε χρόνο να πετύχει και κάτι παραπάνω. Έτσι και φέτος, θα κάνει τον δικό του μαραθώνιο στην συγκεκριμένη κατηγορία, θέλοντας πάνω από όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ώστε να το ευχαριστιούνται οι ποδοσφαιριστές.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα του χωριού αυτού αποτελείται κυρίως από παιδιά που έχουν καταγωγή από εκεί, ενώ φέτος ενισχύθηκε αρκετά και στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Πάνω από όλα, πρόκειται για μια παρέα, που δεν έχει ως στόχο την άνοδο, αλλά κυρίως να παίξει ποδόσφαιρο ώστε να ευχαριστηθεί την χαρά του αθλήματος.

Βέβαια, όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, σε περίπτωση που έρθει η άνοδος, θα είναι καλοδεχούμενη, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Από εκεί και πέρα ο Νίκος Τρίγκας παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και θα προσπαθήσει φέτος να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Βασιλόπουλος, Βαβαλούδης Αντ., Βαβαλούδης Γ.

Ήρθαν: Κίτσιος, Πάνος(Απόλλων Βρυσιών), Ζησόπουλος(Πηνειός), Τριανταφύλλου(Ακαδημία Φαρσάλων).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Θανάσης Ζαγούλας, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Ξεκινήσαμε την καινούρια χρονιά, με στόχο μια καλή παρουσία. Αν έρθει η άνοδος, ακόμα καλύτερα. Δεν έχουμε βάλει ως στόχο την άνοδο, αλλά αν έρθει θα είναι καλοδεχούμενη».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Τρίγκας, δήλωσε: «Η ομάδα μας αποτελείται από νεαρά παιδιά και στόχο έχουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να προχωρήσουν και μακάρι να τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι άριστο. Είμαστε ήρεμη ομάδα και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Αλέξανδρος Κίτσιος και Χρήστος Γούσιας. Αναλυτικά όσα είπαν.

Αλέξανδρος Κίτσιος: «Ήρθα από την ομάδα των Βρυσιών, για να βοηθήσω τον Άγιο Γεώργιο και την ομάδα του Νίκου Τρίγκα, με τον οποίο είμαστε και φίλοι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι, αν όχι η άνοδος, τουλάχιστον να μας υπολογίζουν οι υπόλοιπες ομάδες».

Χρήστος Γούσιας: «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν, όπως επίσης και αυτούς που ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία. Μακάρι να έχουμε μια καλή πορεία».