Βαθμολογία

Η υπόσχεση του Τότι

Έτοιμος να παρατήσει το παγωτό για έναν χρόνο είναι ο Φραντσέσκο Τότι, έχοντας ως αντάλλαγμα την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος απ’ την Ρόμα. Γιατί ευχαριστιέται λιγότερο το ποδόσφαιρο σήμερα. 

Αποτελεί τον παίκτη-ορόσημο της Ρόμα από το 1992, είναι πρώτος σε γκολ και σε συμμετοχές, για τον Φραντσέσκο Τότι όμως το σημαντικότερο όλων είναι να επιστρέψουν οι Ρωμαίοι στην κορυφή της Ιταλίας (μετά το 2000-2001). 

Μάλιστα με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ομάδας, ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» εμφανίστηκε αποφασισμένος να εγκαταλείψει μια από τις… αγάπες του για έναν χρόνο, προκειμένου να κατακτήσουν το Σκουντέτο. 

«Θα παρατούσα το παγωτό για έναν χρόνο για να πάρει η Ρόμα το Σκουντέτο», ήταν η «απολαυστική» τοποθέτηση του 37χρονου Ιταλού. 

Επιπλέον υποστήριξε πως το άθλημα ήταν καλύτερο τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο για τον ίδιο δεν αλλάζει κάτι… 

«Σήμερα το ποδόσφαιρο είναι λιγότερο τεχνικό και περισσότερο σωματικό, το απολαμβάνω λιγότερο. Η επιθυμία να παίξω όμως υπάρχει πάντα», ήταν τα λόγια του «capitano». 

Να θυμίσουμε πως παρά την… περασμένη (ποδοσφαιρικά) ηλικία του, ο Τότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016.