Βαθμολογία

Ο Αμπέντ θέλει Νιουκάστλ!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει ύστατες προσπάθειες για να αποκτήσει τον Μεχντί Αμπέντ από την Νιουκάστλ, όμως ο Αλγερινός δηλώνει ευτυχισμένος στην αγγλική ομάδα και αποφασισμένος να πετύχει εκεί. 

Συνήθως, η παροιμία λέει πως ο πεθερός δεν θέλει τον γάμο. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και του Μενχτί Αμπέντ, όμως, η νύφη(=Αμπέντ) δεν θέλει αυτό τον… γάμο. 

Οι «πράσινοι» στα χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη, προσφέροντας μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης στη Νιουκάστλ. 

Ο 22χρονος μέσος, όμως δεν φαίνεται τόσο ζεστός καθώς με δηλώσεις μετά το League Cup με την Τζίλινχαμ, ξεκαθάρισε πως είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του στις «καρακάξες» και πως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα. 

«Στον Παναθηναϊκό πέρασα μια φανταστική σεζόν. Πρέπει όμως να συνεχίσω και να κάνω ότι έκανα και πέρσι. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, οπότε είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να μάθω και να βελτιωθώ, ώστε να δείξω στον προπονητή μου πως μπορώ να τα καταφέρω», ήταν τα λόγια του Αμπέντ.